Mugoša vjeruje u čvrstinu koalicije DPS – SDP

Objavljeno: 01.09.2009, 15:55h

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša je izjavio danas da na nivou glavnog grada nema nikakvih nesporazuma između koalicionih partnera – Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije – pa da nije u izgledu raskid koalicije, kako je ranije spekulisao predsjednik Skupštine Podgorice Đorđije Suhik, inače član rukovodstva SDP, prenosi podgorički radio Antena M. Mugosa je od ranije u sukobu sa Suhikom, čije ime danas nije pominjao u odgovoru na novinarsko pitanje, već je umjesto toga rekao – "gospodin koga ste pomenuli".

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša je izjavio danas da na nivou glavnog grada nema nikakvih nesporazuma između koalicionih partnera – Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije – pa da nije u izgledu raskid koalicije, kako je ranije spekulisao predsjednik Skupštine Podgorice Đorđije Suhik, inače član rukovodstva SDP, prenosi podgorički radio Antena M.

Mugosa je od ranije u sukobu sa Suhikom, čije ime danas nije pominjao u odgovoru na novinarsko pitanje, već je umjesto toga rekao – "gospodin koga ste pomenuli".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register