Nikolić osniva stranku 21. oktobra

Objavljeno: 16.09.2008, 16:10h

Šef poslaničke grupe "Napred Srbijo" Tomislav Nikolić najavio je danas da će 21. oktobra biti održana osnivačka skupština njegove stranke. "Za 21. oktobar u ‘Sava Centru’ zakazali smo osnivačku skupštinu stranke, čije ime neće mnogo odstupati od imena poslaničke grupe", kazao je Nikolić novinarima u parlamentu, prenosi Tanjug. Nikolić je rekao da će sjutra pozvati sve građane Srbije koji žele da budu osnivači nove partije da se pridruže i da će za to ostaviti rok od 10 do 15 dana. On je naglasio da su već zakupljene prostorije za novu stranku od firme biznismena Đorđa Mitrovića "Micko agrar", koja se nalazi u Čika Ljubinoj 8 u Beogradu.

Šef poslaničke grupe "Napred Srbijo" Tomislav Nikolić najavio je danas da će 21. oktobra biti održana osnivačka skupština njegove stranke.

"Za 21. oktobar u ‘Sava Centru’ zakazali smo osnivačku skupštinu stranke, čije ime neće mnogo odstupati od imena poslaničke grupe", kazao je Nikolić novinarima u parlamentu, prenosi Tanjug.

Nikolić je rekao da će sjutra pozvati sve građane Srbije koji žele da budu osnivači nove partije da se pridruže i da će za to ostaviti rok od 10 do 15 dana. On je naglasio da su već zakupljene prostorije za novu stranku od firme biznismena Đorđa Mitrovića "Micko agrar", koja se nalazi u Čika Ljubinoj 8 u Beogradu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register