Osuđeno oslobađanje vladike Pahomija

Objavljeno: 24.06.2008, 09:37h

Vladika Pahomije (Tomislav Gačić) oslobođen od optužbe za seksualno zlostavljanje četvorice dječaka zbog sprege države i Srpske pravoslavne crkve, ocijenjeno je na tribini  Stop seksualnom nasilju – slučaj Pahomije, održanoj u Vranju. Direktorka Incest trauma centra Dušica Popadić je najoštrije osudila odluke Krivičnog veća Opštinskog suda u Nišu da se vladika Pahomije oslobodi svake odgovornosti za seksualno zlostavljanje četvorice dječaka koji su mu bili povjereni na brigu i staranje, izvještava Blic.

Vladika Pahomije (Tomislav Gačić) oslobođen od optužbe za seksualno zlostavljanje četvorice dječaka zbog sprege države i Srpske pravoslavne crkve, ocijenjeno je na tribini  Stop seksualnom nasilju – slučaj Pahomije, održanoj u Vranju.

Direktorka Incest trauma centra Dušica Popadić je najoštrije osudila odluke Krivičnog veća Opštinskog suda u Nišu da se vladika Pahomije oslobodi svake odgovornosti za seksualno zlostavljanje četvorice dječaka koji su mu bili povjereni na brigu i staranje, izvještava Blic.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register