'; ?>

Jeziv zločin u Novim Banovcima

Objavljeno: 01.09.2007, 08:57h

Poslije tri dana potrage za nestalim Vasilijem Trbovićem (26) i njegovim sestrićem Lukom Opačićem (5), koji su u ponedeljak uveče otišli kod D. J., zvanog Žak (26), da na videu gledaju film, policija je u Dunavu kod Novih Banovaca pronašla masakrirano tijelo Vasilija Trbovića, kome je ubica odsjekao glavu a leš bacio u rijeku i leš malog Luke Opačića, kome je ubica odsjekao obje ruke, noge i glavu, piše novosadski Dnevnik. Odmah posle pronalaženja leša D. J. Žak iz Novih Banovaca uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je on izvršilac ovog maskra. Pri pretresu kuće u kojoj D. J. živi inspektori Policijske uprave iz Sremske Mitrovice pronašli su sektašku literaturu.

Poslije tri dana potrage za nestalim Vasilijem Trbovićem (26) i njegovim sestrićem Lukom Opačićem (5), koji su u ponedeljak uveče otišli kod D. J., zvanog Žak (26), da na videu gledaju film, policija je u Dunavu kod Novih Banovaca pronašla masakrirano tijelo Vasilija Trbovića, kome je ubica odsjekao glavu a leš bacio u rijeku i leš malog Luke Opačića, kome je ubica odsjekao obje ruke, noge i glavu, piše novosadski Dnevnik.

Odmah posle pronalaženja leša D. J. Žak iz Novih Banovaca uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je on izvršilac ovog maskra.

Pri pretresu kuće u kojoj D. J. živi inspektori Policijske uprave iz Sremske Mitrovice pronašli su sektašku literaturu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register