Krivina smrti

by | aug 13, 2007 | Čuj - viđi - javi | 4 comments

Na starom putu od Spuža ka Podgorici, nekih 500 metara od skretanja ka mostu na Vranjskim Njivama, nalazi se prilično nepregledna i veoma opasna krivina, na kojoj je u posljednjih 15 godina poginulo više od 10 ljudi.

Na opasnu krivinu je skrenuo pažnju neko ko ima blog na www.blogovanje.com, a saradnik PCNEN je srenuo pažnju na sadržaj bloga.

"Ja vam javljam da sam vidio blog, a što bloger javlja pročitajte ovdje". 

4 0 komentara

 1. ti problemi svudj u svijet

  Ja mislim da je udisima u krivinama i na pravini samo nesavjesni ili neuki vozac.Takvi vozaci ne obracaju paznju ni kakav je put ni kakvi su znaci dok ga ne lupi po glavi.Nijedan savjesni vozac se nebi usudio da pretice kolonu vozila ispred krivine ali ima nesavjesnig koji to rade i smrt siju savjesnim i svima putnicima u kolima.Ppolicija takvim vozacima ne moze nista osim naplate kazne.Policajac i da zna koji je vozac-tempirana bomba nema pravo da ga izbaci iz saobracaja dok ne ucini udes-prekrsaj.
  Takvim vozace ni znaci ni zvucni alarmi nece znaciti nista.
  Ja jedino vidim da se moze smanjit opasnost na takvim krivinama da se prije krivine postavljaju ‘lezeci policajci’ sa predhodnim znakom da nailaze na ‘lezece policajce’.

 2. Djaspora

  Pred krivinom popusti papucicu gasa i stavi nogu na pedalu koja je predvidjena za brenziranje [kocnicu] oci otvori a flasu odlozi i umjesto krivina smrti svaka krivina ce biti krivina uzivanja. Samo polako narode ne brze od zivota i nema problema.

 3. Pjesadinac

  Trebalo bi na jedan kilommetar prije ulaska u “KRIVINU SMRTI” da stoji taj znak upozorenja. Mozda bi to psiholoski djelovalo na vozace koji se ne pridrzavaju saobracajnih propisa. Smanjite brzinu, ako zelite da zivite duze, i umrete prirodnom smrcu. Mora se nesto pronaci, gdje ce vozaci da shvate , DA JE ZIVOT VAZNIJI OD BRZINA I UBRZANJA.

Submit a Comment