Čarobni štapić za osvajanje

Objavljeno: 08.08.2007, 10:15h

Koje su to okolnosti od kojih zavisi da li ćete je zadiviti, a šta je to što će je natjerati da pobjegne iz vašeg stana.

Koje su to okolnosti od kojih zavisi da li ćete je zadiviti, a šta je to što će je natjerati da pobjegne iz vašeg stana.

Ima žena koje ulazeći u vaš stan, posle nekoliko susreta, zaista imaju još samo jednu želju, a to je da utvrde da li ste i dobar ljubavnik. Međutim, to čine samo neke, malobrojne. Većina njih u vaš stan ulazi s željom da još malo istraži, da „pronjuška" i da samo uz pomoć njoj znanih znakova donese neke vrlo zanimljive zaključke o vama ali i budućnosti vaše veze.

Čuvena Koko Šanel jednom je priznala: „Kad bi žene znale šta žele, bez problema bi vladale svetom". O čemu se radi? O tome da većina žena svoje odluke donosi pod uticajem okolnosti. Ako želite da saznate na šta sve žena obraća pažnju pre nego što donese odluku da li će sa vama provesti uzbudljivo vreme u krevetu, onda nastavite da čitate ovaj tekst. U njegovom stvaranju učestvovalo je na desetine žena kojima su naši saradnici postavili pitanje koje su to okolnosti na koje ona obraća pažnju kad uđe u stan jednog muškarca. Njihove odgovore pročitali su i naši stručnjaci, seksolozi i, tek na kraju, sastavljen je ovaj spisak, svojevrsna rang lista poželjnog i nepoželjnog.

Većina žena pažljivo posmatra naslove knjiga na vašoj polici. Kod većine anketiranih važi pravilo: „reci mi šta čitaš pa ću ti reći ko si ti". Srce intelektualno nastrojene žene teško da će dirnuti avanture Vini Pua, ili gomila stripova. Ali, na tomove medicinskih enciklopedija, filozofske literature ili knjigu nekog nobelovca ni jedna neće ostati ravnodušna.

Osvetljenje! Sveće, sveće, sveće… Žene gube razum od tih svetlećih ukrasa. Potrudite se, a danas bar to nije teško, da u svom stanu imate nekoliko različitih oblika, boja, pa i mirisa ovog čarobnog štapića za osvajanje ženskog srca. Uz svetlost sveća sve je lepše, romantičnije, lakše…

Posebnu pažnju žene obraćaju na mirise. Hodnik koji miriše na komšijski kupus ili komšijske mačke, veliki je minus. Nije da su one neka zanovetala. Radi se prosto o činjenici da su žene sposobne da razaznaju dva puta više mirisa od muškaraca. One imaju razvijeniji deo mozga zadužen za doživljavanje mirisa. Zbog toga, osim sveća, u kući uvek treba imati mirišljave štapiće. Osveživači vazduha su lošiji izbor, naročito ako nisu dovoljno kvalitetni pa podsećaju na miris onoga što treba da sakriju.

Ona svakako neće propustiti priliku da uđe u vaše kupatilo. Poželjno je da u njemu bude: dobar sapun, toaletni papir, čista WC šolja, neotvorena četkica za zube, dovoljno zubne paste, sveže oprani peškiri …

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register