Počela opravka mosta u Mojkovcu

Objavljeno: 07.08.2007, 16:18h

Radnici preduzeća Crnagoraput počeli su danas sanaciju mosta na ulazu u Mojkovac sa bjelopoljske strane, javlja Darko Bajić.

Radnici preduzeća Crnagoraput počeli su danas sanaciju mosta na ulazu u Mojkovac sa bjelopoljske strane, javlja Darko Bajić.

Rupa na mostu se pojavila prije nekoliko dana i već su se kroz nju mogli vidjeti armatura mosta i potok ispod njega.

 

Foto:Darko Bajić

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

 1. Hole Rupar says:

  Rupe na putevima su opasne, pa iste treba sto prije zakrpiti-popraviti. Ima svuda rupa u Crnoj Gori. Ima onih sto je priroda stvorila, one nijesu opasne. Ima ‘rupa’ koji neki zloupotrebljavaju i koriste za svoj licni interes. Te “RUPE U ZAKONU” su mnogima pomogle da postanu bogati i uspjesni u zivotu.

  PS. RUPE, to je moja omiljena tema, na kojima bih mogao doktorirati. Necu vas ovoga puta zamarati, jer mnogima je pukla guma ako su ikada naisli na kakvu nezgodnu rupu.

 2. Black Hole-Crna Rupa says:

  Cuje se, a neki su vidjeli, da je ona RUPA popravljena. To je veliki uspjeh svih nas, to je uspjeh nase drzave Crne Gore. Sve manje i manje imacemo RUPA, pa cemo da organizujemo DAN kada ce svaki odrasli i punoljetni gradjanin morati da zakrpi bar jednu RUPU, i tako imacemo drzavu bez RUPA. (Ostace samo one CRNE RUPE u kosmosu). Zivjeli radni narode najmladje drzave na svijetu!

 3. Sindikalac-x says:

  Na ovoj slici vidi se da dvojica u radnickim uniformama, rade na toj rupi na putu da je poprave. Primjecuje se da neki krupni gospodin u cistoj bijeloj kosulji sa prekrscenim rukama, sve to mirnno posmatra. Ko je on? Je li on iz vlade? Da li je on neki veliki sef? Vidi se da postoji jos jedan koji takodje nista ne radi, nego posmatra onu rupu. Dva koja rade, dva koja ne rade, i jedan iz saobracajne policije na putu koji kontrolise saobracaj. Jos mi nije poznato, koliko je kostala ta rupa da se popravi?

 4. Radonja says:

  Darko a koji to potok tece dolje sto si ga vidio kroz tu rupu, znas li zivota ti?

  Potok svasta !

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register