Novosadjanke odvalile plafon na striptizu

by | maj 28, 2007 | Svaštara | 0 comments

Pomahnitale pripadnice ljepšeg pola odvalile su gipsani plafon u novosadskom klubu "Fjužn" da bi se domogle gole stražnjice stripera koji je te noći bio zadužen za njihov provod.

Uz plafon, otpale su i električne instalacije, ali taj haos nije natjerao žene da napuste lokal, naprotiv, one su ostale da "djuskaju" do kasno u noć.

Kako je izjavio Nenad Savić, najbliži saradnik vlasnika lokala, oko 200 žena je u četvrtak uveče došlo da uživa u muškom striptizu, ali je u jednom trenutku djavo odnio šalu, te su neke od njih počele da se penju na gipsane grede kako bi bile bliže striperu, nakon čega je "tresnuo" plafon.

"Ovo je bilo prvo striptiz veče i niko ne može da vjeruje šta se desilo. Žene su, kao omadjijane, počele da se penju po separeima, a onda i na grede, koje ne mogu da izdrže veliko opterećenje. Kada je pao plafon, očekivao sam da će to biti kraj večeri. Medjutim, pogriješio sam, žene nisu željele iz kluba, već su ostale i dočepale se stripera kao da se ništa nije desilo", u nevjerici priča Savić.

Gošće kluba bile su uspješne Novosadjanke, pa je među njima bilo i direktorki pojedinih banaka, poznatih advokatica, službenica iz javnih preduzeća, pa čak i nekoliko njih iz Gradske kuće!

Prema riječima Savića, u haosu koji je nastao nije bilo povrijedjenih, tako da nijedna od prisutnih gošći nije ni pomišljala da napusti klub.

On je dodao da će do sledećeg striptiza proći neko vrijeme, jer najprije treba sanirati štetu.

"Razmišljam da uvedem pravila ponašanja kako bismo izbjegli još neku štetu tog tipa. Nisam mogao da vjerujem da su žene toliko agresivne i živahne", ističe Savić.

Pored plafona, veću štetu mogao je da pretrpi i sam striper, koji je iz kluba istrčao go odmah nakon odvaljivanja plafona.

Medjutim, na ulici su čekali muškarci, najvjerovatnije muževi i prijatelji gošći, koji su već dovoljno prestrašenog stripera htjeli da "nauče pameti pesnicama".

Tuču su, na svu sreći, spriječile prisutne "dame", koje su ga vratile unutra, zahtijevajući da nastavi sa igrom u već dobrano ruiniranom klubu.

0 Comments

Submit a Comment