Policijska racija u Londonu, 14 hapšenja

Objavljeno: 02.09.2006, 12:29h

Policiija u Londonu je saopštila da je, tokom sinoćnje operacije u južnom i istočnom dijelu britanske prestonice, uhapšeno 14 osoba. Odsjek londonske policije za borbu protiv terorizma saopštio je, kako prenosi BBC, da su hapšenja rezultat višemesečnog praćenja i istrage. Sinoćnje racije, prema saopštenju policije, nijesu u vezi sa prošlomjesečnim planom da se dignu u vazduh avioni na letovima preko Atlantika, kao ni sa prošlogodišnjim bombaškim napadima u Londonu. Policija je saopštila da ne želi da na ovom stepenu istrage da daje dalje izjave za javnost.

Policiija u Londonu je saopštila da je, tokom sinoćnje operacije u južnom i istočnom dijelu britanske prestonice, uhapšeno 14 osoba. Odsjek londonske policije za borbu protiv terorizma saopštio je, kako prenosi BBC, da su hapšenja rezultat višemesečnog praćenja i istrage.

Sinoćnje racije, prema saopštenju policije, nijesu u vezi sa prošlomjesečnim planom da se dignu u vazduh avioni na letovima preko Atlantika, kao ni sa prošlogodišnjim bombaškim napadima u Londonu.

Policija je saopštila da ne želi da na ovom stepenu istrage da daje dalje izjave za javnost.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register