Pavićević: Ako CEDEM pogodi, povlačim se

Objavljeno: 02.09.2006, 12:19h

Predsjednik Građanske partije Krsto Pavićević je javno obećao da će se rukovostvo te partije povući iz političkog života ako se rezultati istraživanja javnog mnjenja koje je uradio CEDEM pokažu tačnim. On je, za slučaj da bude drugačije, predložio CEDEM-ovim političkim analitičarima dr Srđanu Darmanoviću i dr Veselinu Pavićeviću da prestanu da se bave političkim analizama, prenijele su Vijesti. Prema najnovijem CEDEM-ovom istraživanju, DPS-SDP su na pragu osvajanja apsolutne većine, a Građanska lista (koalicija Građanske partije i Zelene partije) neće preći cenzus za ulazak u parlament.

Predsjednik Građanske partije Krsto Pavićević je javno obećao da će se rukovostvo te partije povući iz političkog života ako se rezultati istraživanja javnog mnjenja koje je uradio CEDEM pokažu tačnim.

On je, za slučaj da bude drugačije, predložio CEDEM-ovim političkim analitičarima dr Srđanu Darmanoviću i dr Veselinu Pavićeviću da prestanu da se bave političkim analizama, prenijele su Vijesti.

Prema najnovijem CEDEM-ovom istraživanju, DPS-SDP su na pragu osvajanja apsolutne većine, a Građanska lista (koalicija Građanske partije i Zelene partije) neće preći cenzus za ulazak u parlament.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register