Krivokapić se izvinio zbog Grahovca

Objavljeno: 01.09.2006, 14:03h

Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić nazvao je danas nepriličnim ponasanje svog savjetnika za bezbijednost Blagoja Grahovca. "Mislim da se genaral Grahovac neprilicno ponašao i neprimjereno svojoj ulozi. Ovom prilikom želim da se izvinim predsjedniku Republike što je iz mog kabineta došao takav napad na njega". U intervjuu Radiju Slobodna Evropa, Krivokapić je rekao da će sa generalom Grahovcem porazgovarati. "Ove stvari dovode do dodatnih razjasnjavanja", rekao je Krivokapić, odgovarajući na pitanje da li će nastaviti saradnju sa generalom Grahovcem.

Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić nazvao je danas nepriličnim ponasanje svog savjetnika za bezbijednost Blagoja Grahovca. "Mislim da se genaral Grahovac neprilicno ponašao i neprimjereno svojoj ulozi. Ovom prilikom želim da se izvinim predsjedniku Republike što je iz mog kabineta došao takav napad na njega".

U intervjuu Radiju Slobodna Evropa, Krivokapić je rekao da će sa generalom Grahovcem porazgovarati. "Ove stvari dovode do dodatnih razjasnjavanja", rekao je Krivokapić, odgovarajući na pitanje da li će nastaviti saradnju sa generalom Grahovcem.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register