Kljajević podnio zahtiev za razrješenje

Objavljeno: 01.09.2006, 12:42h

U Vrhovni sud Srbije stigao je lični zahtjev sudije Marka Kljajevića za prestanak sudijske dužnosti, saopštio je Vrhovni sud. Kljajević je predsjedavajući sudskog vijeća koje sudi u procesu za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i "zemunskm klanu", optuženom za brojna ubistva, otmice i terorističke napade.  Brat Marka Kljajevića, Goran Kljajević, bivši predsjednik Trgovinskog suda u Beogradu suspendovan je i pritvoren pošto je označen kao jedan od organizatora kriminalne grupe nazvane "stečajna mafija".

U Vrhovni sud Srbije stigao je lični zahtjev sudije Marka Kljajevića za prestanak sudijske dužnosti, saopštio je Vrhovni sud.

Kljajević je predsjedavajući sudskog vijeća koje sudi u procesu za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i "zemunskm klanu", optuženom za brojna ubistva, otmice i terorističke napade. 

Brat Marka Kljajevića, Goran Kljajević, bivši predsjednik Trgovinskog suda u Beogradu suspendovan je i pritvoren pošto je označen kao jedan od organizatora kriminalne grupe nazvane "stečajna mafija".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register