Biciklisti voze oko Durmitora

Objavljeno: 01.09.2006, 11:36h

Prvi mountain bajk maraton u Crnoj Gori biće održan sjutra na Durmitoru. Biciklisti će voziti od Žabljaka, preko Štuoca, Male Crne Gore, kanjona Sušice, Nedajnog, Trse, Pišča, Todorovog i Dobrog dola, Sedla, Prošćenskog kraja i Virka, objavile su Vijesti. Direktor trke Ninoslav Gostiljac iz žabljačkog Kluba ekstremnih sportova Ravnoteža 7 je kazao da organizator planira da MTB maraton oko Durmitora postane tradicionalno okupljanje zaljubljenika u ovaj sport na kraju ljetnje turističke sezone na Durmitoru. Očekuje se učešće više od 30 najboljih takmičara iz Crne Gore i Srbije.

Prvi mountain bajk maraton u Crnoj Gori biće održan sjutra na Durmitoru. Biciklisti će voziti od Žabljaka, preko Štuoca, Male Crne Gore, kanjona Sušice, Nedajnog, Trse, Pišča, Todorovog i Dobrog dola, Sedla, Prošćenskog kraja i Virka, objavile su Vijesti.

Direktor trke Ninoslav Gostiljac iz žabljačkog Kluba ekstremnih sportova Ravnoteža 7 je kazao da organizator planira da MTB maraton oko Durmitora postane tradicionalno okupljanje zaljubljenika u ovaj sport na kraju ljetnje turističke sezone na Durmitoru.

Očekuje se učešće više od 30 najboljih takmičara iz Crne Gore i Srbije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register