Budite stvarno neodoljivi

Objavljeno: 15.07.2006, 12:14h

Kako da osvojite muškarca na kojeg ste bacili oko

Kako da osvojite muškarca na kojeg ste bacili oko

Želite da osvojite nekoga, a ne znate kako? Zašto ne biste pribegli taktici koju žene koriste već hiljadama godina: izgledajte neodoljivo! Ne brinite ako niste baš mis sveta ili njena pratilja: svaka žena ima svoje jake strane, samo treba da zna koje su i kako da ih naglasi. Da biste ovo uradili, morate znati kako, a da biste znali kako, pročitajte tekst koji sledi! Samo imajte na umu jednu stvar: ističite ono što je privlačno, ne skrivajte ono što nije, jer kad-tad će ono ugledati svetlost dana!

Budite doterani

Prvo i osnovno: morate izgledati negovano. Ne libite se redovnih poseta salonima lepote. Muškarci vole žene koje izgledaju paženo, u stvari devet od deset muškaraca kaže kako im je to jedna od najbitnijih stvari. Dakle, povedite računa i o najsitnijim detaljima: ako već oni ne brinu o tome na sebi, primetiće i najmanji znak zapuštenosti. Naravno, ne preterujte.

Sve je u očima

Oči su prvo što će on primetiti na vama. Učinite ih zato neodoljivim, ističući njihovu prirodnu lepotu. Dakle, “otvorite” ih maskarom i adekvatnom šminkom. Ne zaboravite da ga sa tako istaknutim očima gledate pravo u oči, što češće i što duže. No, i u ovome treba imati mere: osetite pravi trenutak i prepustite mu inicijativu: muškarci su kao zečevi, plašljivi.

Moć usana

Kažu da su usne najmoćnije žensko oružje i za muškarce najpoželjniji deo ženskog tela (bez obzira na konkurenciju drugih, o kojima svi pričaju). Pronađite boju ruža koji ističe vaše usne, koja ide sa tonom vaše kože. Ne zaboravite na sjaj, pošto će on muškarca učiniti još radoznalijim. Birajte sjajeve koji usne čine punim, pošto je to baš ono što muškarci vole!

Osmeh na lice!

Ništa ne podiže raspoloženje kao prijateljski osmeh. Naravno, pošto muškarci ne znaju za razliku između prijateljstva i onoga iza prijateljstva kad je reč o ženi koja ih privlači, oni će taj osmeh protumačiti upravo onako kako im odgovara… A u ovom slučaju i onako kako vama odgovara.

Učinite nešto!

Dani kad su žene sedele u svom ćoškiću tiho se smejuljeći i čekajući da ih muškarac “osvoji” deo su naše prošlosti, i ništa više od toga. Današnji muškarac voli ženu koja govori šta misli, koja preuzima inicijativu, koja je glasna, jasna i odlučna. Odbićete ga ako pomisli da ste dosadni! Na drugoj strani, ako oni beže od nečega, to su alapače. Zato, s merom!

Lepo telo

Da se ne lažemo, priče o tome da “fizički izgled nije bitan” su za decu koja jedna drugom lepe žvake u osnovnoškolskim klupama. Naravno, ne može svako da bude supermodel, ali stara je istina da svaka žena (ali baš svaka) može da dovede svoje telo u takvo stanje da će ono biti neodoljivo muškarcima. Dakle, teretana, fitnes, čučnjevi, sklekovi! I ne očajavajte zbog pet-šest kilograma viška: tih pet-šest kilograma viška je upravo ono za čim oni gube glavu!

Glas Javnosti

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply