Kakav sladoled volite – takva ste licnost

by | maj 30, 2006 | Svaštara | 0 comments

Test nije sala, jer su ga sproveli neurolozi koji izucavaju mirise i ukuse

Jedan od najvecih proizvodjaca sladoleda u Americi Edi Grend, organizovao je istrazivanje koje, u zavisnost od toga koji ukus sladoleda najvise volite, odredjuje kakva ste licnost. Test nije sala, jer su ga sproveli neurolozi koji izucavaju mirise i ukuse.
Prvo izaberite omiljeni ukus sladoleda sa spiska, a zatim procitajte sta on govori o vama.

1. Vanila
2. Cokolada
3. Ljesnik
4. Banana
5. Jagoda
6. Sa komadicima cokolade

Tumacenje

VANILA: Ako volite vanilu, vi ste zivahni, impulsivni, spremni na rizike. Ostvarujete visoko postavljene ciljeve i od sebe uvijek ocekujete mnogo. Uzivate u harmonicnim porodicnim odnosima. Druzeljubivi ste i nestrpljivi. Ponekada ste blago sugestivni idealista. Drugi smiju da vam se povjere. Prototip slatke domacice.

COKOLADA: Ako volite cokoladu, dinamicni ste, zivahni i sarmantni. Pravi entuzijasta i glavna faca bilo kakvog skupa. Ljubitelji cokolade vole da su u centru paznje, a svakodnevna rutina im je dosadna. Vi volite da zavodite, uvijek ste dobro obuceni, ekstrovertni, blago ste povodljivi, intuicija vam je jaca strana. Uzivate u romanticnim odnosima. Prototip ljupke zene ili maco muskarca.
LjESNIK: Ako volite ljesnik, vi volite da vam je sve na svom mjestu, dobro ste organizovani, perfekcionista. Veoma ste oprezni, obracate paznju na detalje, moralni ste i konzervativni. Takodje imate izrazen takmicarski duh, u sportovima umijete da budete agresivni i volite da upravljate situacijama. Prototip sefa ili sekretarice.

BANANA: Ako volite bananu, sa vama se lako izlazi na kraj, dobro se prilagodjavate, darezljivi ste i posteni. Prototip savrsenog muza, zene, roditelja ili djeteta.

JAGODA: Ako volite jagodu, stidljivi ste, emotivno grubi, skepticni, obracate paznju na detalje, introvertni i skloni samokritici. Vama je lako nabaciti osjecaj krivice. Dzangrizavi ste, pesimisticni i ne cijenite sebe previse. Prototip birokrate ili novinara.

KOMADICI SLADOLEDA: Ako volite sladoled sa komadicima cokolade, vi ste velikodusni, puni takmicarskog duha. U drustvu ste sarmantni, ambiciozni i puni takmicarskog duha. Vizionar ste, osvajac, niste tolerantni i ne trpite poraz. Prototip industrijalca ili uspjesnog djaka, studenta.
Kompatibilnost sa drugim ukusima

Ako je vas omiljeni ukus:

– Vanila – slazete se sa nekim ko takodje najvise voli vanilu
– Cokolada – slazete se sa nekim ko voli ljesnik ili sladoled sa komadicima cokolade.
– Ljesnik – slazete sa onima koji vole ljesnik, cokoladu ili komadice cokolade
– Banana – slazete sa svima
– Jagoda – slazete sa nekim ko voli sladoled sa komadicima cokolade
– Komadici cokolade – slazete se sa onim ljudima koji vole ljesnik ili cokoladu

0 Comments

Submit a Comment