'; ?>

Vlahovic: Hitno izrucenje Mladica je interes i Crne Gore

Objavljeno: 01.05.2006, 19:03h

Ministar inostranih poslova Miodrag Vlahovic izjavio je danas da je, “u interesu Crne Gore da Ratko Mladic u najkracem roku bude izrucen Haskom sudu” i da ce zvanicna Podgorica “pozdraviti ako i kada dodje do tog izrucenja”. “Crna Gora je apsolutno zainteresovana da se general Mladic i svi drugi optuzeni za najteze ratne i zlocine protiv covjecnosti sto je prije moguce nadju u Hagu. Mi bi to svim srcem pozdravili, upravo kao zemlja i vlada koja je sve svoje obaveze prema tom sudu odavno zavrsila”, kazao je Vlahovic Radiju Slobodna Evropa.

Ministar inostranih poslova Miodrag Vlahovic izjavio je danas da je, “u interesu Crne Gore da Ratko Mladic u najkracem roku bude izrucen Haskom sudu” i da ce zvanicna Podgorica “pozdraviti ako i kada dodje do tog izrucenja”.

“Crna Gora je apsolutno zainteresovana da se general Mladic i svi drugi optuzeni za najteze ratne i zlocine protiv covjecnosti sto je prije moguce nadju u Hagu. Mi bi to svim srcem pozdravili, upravo kao zemlja i vlada koja je sve svoje obaveze prema tom sudu odavno zavrsila”, kazao je Vlahovic Radiju Slobodna Evropa.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register