'; ?>

Boskovic: Ne treba povezivati Mladica i referendum

Objavljeno: 01.05.2006, 19:01h

Zamjenik ministra inostranih poslova SiCG Predrag Boskovic izjavio je danas da ne ocekuje da ce EU svoju odluku o eventualnom prekidu pregovora sa SiCG, zbog neizrucenja Ratka Mladica, povezivati s desavanjima u Crnoj Gori u vezi sa referendumom. “EU je isuvise ozbiljna da bi takva krucijalna pitanja dovodila u vezu sa necim sto apsolutno nema veze sa tim, kao sto je to crnogorski referendum, i da bi, zbog toga, mogla da bude popustljivija prema Beogradu i da to bude razlog da, jos jednom, progleda kroz prste Beogradu”, kazao je Boskovic.

Zamjenik ministra inostranih poslova SiCG Predrag Boskovic izjavio je danas da ne ocekuje da ce EU svoju odluku o eventualnom prekidu pregovora sa SiCG, zbog neizrucenja Ratka Mladica, povezivati s desavanjima u Crnoj Gori u vezi sa referendumom.

“EU je isuvise ozbiljna da bi takva krucijalna pitanja dovodila u vezu sa necim sto apsolutno nema veze sa tim, kao sto je to crnogorski referendum, i da bi, zbog toga, mogla da bude popustljivija prema Beogradu i da to bude razlog da, jos jednom, progleda kroz prste Beogradu”, kazao je Boskovic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register