Neobavezan i pozitivan razgovor

Objavljeno: 03.04.2006, 13:00h

Kada se upoznate s novim muskarcem i pocne razgovor, o cemu najcesce pricate?

Kada se upoznate s novim muskarcem i pocne razgovor, o cemu najcesce pricate?

Kada se upoznate s novim muskarcem i pocne razgovor, o cemu najcesce pricate? Pod pretpostavkom da on nije od onih “ja pa ja” tipova koji vam ne daju da dodjete do rijeci, naravno. Kada se upoznaje nova osoba, caskanje uz diskretno ispitivanje je uglavnom najbolja varijanta, barem po misljenju vecine i muskaraca i zena – a opet, iznenadjujuce cesto, zene ce u razgovoru s novim poznanikom ili poznanicom da se zale.

Zalice se na sefa, na zdravlje, na nesnosan komsiluk i naporne prijatelje. Pricace o grozotama (zdravstvenim ili nekim drugim) koje su se desile nekome koga znaju. Zalice se na to kako je vrijeme odvratno, kako je sve skupo, a politicka situacija u zemlji nikad gora. Neke ce i zlobno primjecivati mane u izgledu nekog od prisutnih. Naravno, zaista ce malo koja zena da izredja bas sve zalbe koje smo naveli, ali mnoge ce se zaliti na ovo ili ono.

Sta se onda desi, ako razgovara s muskarcem koga je tek upoznala? On pobjegne, naravno. Poneka zena bi mozda, iz sazaljenja, i ostala pored muskarca koga je tek upoznala, a koji se toliko zali, mada su i zene sve manje sklone toj vrsti mazohizma. Muskarac ce se skloniti od takvog namcora i kukumavke. Ne, nece osjetiti nagon da zastiti jadnicu koja se toliko muci, osjetice nagon da pobjegne i nadje neku dopadljiviju osobu, ili samo da pobjegne i vrati se svojoj kuci, svom kompjuteru i svom psu, koji ga nimalo ne gnjavi, samo hoce da se malo poigra s njim u toku dana i da dvaput dnevno bude izveden napolje.

Surovo? Ne, samo zdrav nagon za samoodrzanjem. Naravno da dama moze imati problema, ali problema imamo svi i zaista je nepristojno i veoma neprijatno zamarati time osobu koju smo tek upoznali. Pojveravanje o licnim problemima dolazi kasnije, ukoliko bude nekog kasnije. Da bi do tog kasnije doslo, potrebno je prvo se dopasti osobi s kojom razgovarate – sto znaci neobavezan, pozitivan razgovor kojim cete pokazati da ste zanimljivi, zabavni i prijatno drustvo. S takvom osobom ce svako pozeljeti da ostane, a s vremenom i da joj pomogne u rjesavanju ponekog problema.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register