Kako da znas da li on uopste hoce vezu

by | mar 13, 2006 | Svaštara | 0 comments

Htjela bi da saznas sto vise o svojoj novoj simpatiji, ali ti je neprijatno da izigravas inspektora? Pa, ti i ne moras da mu postavis gomilu pitanja

Htjela bi da saznas sto vise o svojoj novoj simpatiji, ali ti je neprijatno da izigravas inspektora? Pa, ti i ne moras da mu postavis gomilu pitanja. Ono najvaznije – da li taj decko uopste ima potencijala za zabavljanje – mozes da otkrijes tako sto ces obratiti paznju na sledece stvarcice.

Njegova prijateljstva

Ako se sa svojom “ekipom” druzi od malih nogu, on je vjerovatno veoma lojalan, i zato bi bio i divan decko. Ali obavezno provjeri da li bi mogla da “trpis” njegove drugare jer on ih se sigurno ne bi odrekao zbog tebe. S druge strane, ako tvoj “kandidat” izlazi iskljucivo s drustvom koje je skoro upoznao, on mozda ima teskoce s vezivanjem i uspostavljanjem povjerenja. Daj mu nekakav “kredit” samo ako je nedavno promijenio skolu ili se preselio.

Njegov stil komunikacije

Ukoliko on voli da telefonira, to bi mogao da bude znak da nema strah od zblizavanja, odnosno da je dovoljno zreo za jednu “pravu” vezu. A ako daje prednost imejlu ili SMS porukama, postoje dvije mogucnosti: ili je zaludjen tehnikom (sto svakako nije grijeh ), ili zeli da “rediguje” svaki svoj “tekst”, i tako sakrije odredjene segmente svoje licnosti. Ipak, ako ti salje poruke svakih pet minuta, nemas razloga za brigu.

Omiljeni sport

Bavi se trcanjem, planinarenjem ili nekim drugim individualnim sportom? On po svoj prilici uziva u samoci. Ako si djevojka koja cezne za provodom udvoje, ovo bi moglo da ti predstavlja problem. Medjutim, ukoliko taj “carobni stvor” trenira ili obozava neki od timskih sportova, on svakako nalazi zadovoljstvo u takmicenju i grupnim aktivnostima, pa ne bi bilo lose da probas da se zblizis s njegovim prijateljima. Tako ces ga lakse osvojiti. Naravno, on moze da bude i neko koga sportovi nimalo ne interesuju. Osjetljiva, izrazito nezavisna dusa. U tom slucaju mu se priblizi na taj nacin sto ces mu pokazati da i ti imas crte koje te izdvajaju iz gomile.

Njegov redosled rodjenja

Zamisli, i to moze puno da ti kaze o tvojoj novoj ljubavi. Znaj da su najstarija djeca obicno odgovornija od svoje brace i sestara, da su ona srednja osjetljiva i da zude za paznjom i tetosenjem, a da su najmladja kreativna i imaju buntovnicku prirodu.

Koliko je opusten

Ukoliko se tvoj ljepotan tesko opusta i medju dobrim drugovima, on je nesumnjivo stidljiv. Da bi se takav tip izmigoljio iz svoje ljusture, nastupaj polako, bez pretjerane koketerije i suvise romanticnih gestova. Medjutim, ako on luduje za zurkama, ti bi uz njega mogla sjajno da se provodis. Zapamti, ipak, da bi tvoje potrebe mozda bile zanemarene ako je rec o nekome kome je neprekidno potrebna paznja gomile ljudi.

Odjeca koja ga odusevljava

Najvise te gleda onda kada obuces obicnu majicu i farmerke? Taj momak je sigurno prilicno opusten, i ne dopadaju mu se previse “skockane” gospodjice. Ali ako mu “vilica padne” kad ugleda neku s firmiranom garderobom, on je mozda preokupiran statusom i prestizom. A ako “pada” na seksi krpice, mogao bi da bude nesiguran, neko ko trazi osobu koja ce stalno hraniti njegov ego.

0 Comments

Submit a Comment