Znaci o velicini

by | nov 26, 2005 | Svaštara | 0 comments

Veoma je cesta prica o tome da dobrog ljubavnika ne odredjuje velicina polnog organa; narocito ce cesto to spominjati zene

Veoma je cesta prica o tome da dobrog ljubavnika ne odredjuje velicina polnog organa; narocito ce cesto to spominjati zene. Mnoge ce komentarisati da im uopste nije bitna velicina partnerovog penisa -a opet, s druge strane, zene ce cesto, kikocuci se, razmjenjivati “pouzdane nacine” da se pretpostavi “obdarenost” nekog muskarca i prije nego sto ga vide nagog.

Nije da je velicina zenama zaista bitna, ali neke od njih jako zabavlja da nagadjaju, uz obavezno kikotanje (i, naravno, komentare o tome da se muskarci ponasaju nezrelo i djetinjasto).

U ovakvim nagadjanjima najcesce se gledaju velicina muskarcevih saka i stopala – pretpostavka je da sto su veci ovi ekstremiteti, veci je i “onaj ekstremitet”. Neke zene smatraju i da je velicina njegovog nosa u srazmjeri s velicinom njegovog penisa. Postoje i razne teorije koje povezuju gradju muskarca s izgledom njegovog penisa. Koliko su, zapravo, ove price tacne?

Odgovor na to pitanje je veoma jednostavan: nimalo. Ne mozete, posmatrajuci muskarceve sake, stopala, nos ili gradju tijela da zakljucite ama bas nista o velicini i izgledu njegove “muskosti”. Mada vecina djelova tijela najcesce jeste u proporciji s velicinom ostatka tijela, kad se radi o velicini penisa, to nije slucaj. Jeste, moze da se potrefi da muskarac krupnih saka ima i veliki penis – ali isto tako moze imati i mali. Isto tako, moze se desiti da niski muskarci imaju velike penise, mrsavi debele, krupni male. Te stvari, jednostavno, nijesu povezane.

Postoji jos jedan mit, a to je da se po velicini njegovog penisa kada je opusten moze pretpostaviti koliko ce biti dugacak i debeo kada je u erekciji. Ne moze – ama bas nikakva pravila ovdje ne postoje.
Ne sumnjamo da ovo saznanje nece sprijeciti zene koje vole da uz kikotanje nagadjaju o velicini nastave sa svojom zabavom – a za one koje ovakva tema interesuje cisto iz radoznalosti (ima li u toj prici nesto ili ne?) odgovor je: svaka slicnost je slucajna.

Krstarica

0 Comments

Submit a Comment