Sta najcesce izludjuje zene

Objavljeno: 06.04.2005, 14:26h

Zivot je divan kada ste na pocetku veze, kada po citav dan mislite samo na ljubav, a sve sto on radi je savrseno, divno, apsolutno fantasticno

Zivot je divan kada ste na pocetku veze, kada po citav dan mislite samo na ljubav, a sve sto on radi je savrseno, divno, apsolutno fantasticno

Zadavicu ga!

Zivot je divan kada ste na pocetku veze, kada po citav dan mislite samo na ljubav, a sve sto on radi je savrseno, divno, apsolutno fantasticno. Malo po malo – i stvari se mijenjaju. On vise nije savrsen, sve vise mislite o onome sto vas nervira. Ponekad vam dodje da ga gadjate najblizim cvrstim predmetom…

Pa ipak, nije trenutak da pobjegnete, emotivnu ravnotezu je tesko postici. Cinjenica je da kada zaljubljenost prodje, partnera pocinjemo da gledamo drugacije, ponekad ga obozavamo, a nekad mrzimo.
Eevo nekoliko postupaka od kojih zene lude.

* Sa ogromnim zadovoljstvom, tipicno muskim, sara lijevo-desno noktima s nogu dok ih sijece, tako da se cijela kuca pretvara u minsko polje zasuto ostacima “kandzi”.

* Pocinje da kaslje i prociscava grlo dok gledate omiljeni program na televiziji ili citate knjigu. Kaslju nema kraja, on nastavlja da krklja, a kada mu date do znanja da vam to smeta iscudjava se.

* Klasika – ostavlja podignutu dasku na WC solji.

* Jos jedna klasika – ostavlja prljave carape i gace svuda po kuci. Nalazite ih u krevetu, na tepihu, medju jastucicima…

* Pojacava do maksimuma ton na televizoru dok gleda utakmicu.

* Nikada vas ne slusa. Pricate mu nesto, a on gleda “kroz vas”. U tom trenutku znate da zeli da bude bilo gdje drugde, samo ne pored vas.

* Uvijek je vickast ili daje nepristojne komentare o zgodnim zenama koje se pojavljuju na televiziji. Ako su prisutni i njegovi prijatelji, glupi komentari se umnozavaju.

* Opustate se u napunjenoj kadi, a on ulazi i izlazi milion puta trazeci nesto i tako kvari atmosferu o kojoj ste sanjali cijelog dana.

* Izigrava budalu pred vasim prijateljicama, a jos crnje je sto je njima super!

* Koristi vase brijace da bi obrijao bradu.

* Krade vam kreme jer povremeno osjeca potrebu da se i sam njeguje (jednom mjesecno), a pri tom zahvati punu saku.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply