Bumerang muske prevare

by | mar 16, 2005 | Svaštara | 0 comments

Nekoliko primjera sta bi zena mogla da uradi posto muskarcu “oprosti” prevaru

Sta ce zena da uradi poslije navodno oprostenog nevjerstva

Stalno ce prebacivati

Svaki put kada muskarac uradi nesto lose (zakasni, ili kaze nesto pogresno), ona ce upotrebiti oruzje “prevario si me”. Od tog trenutka ona postaje virtuelna svetica, zato sto je on taj koji je izdao i iznevjerio

Zeli da zna sve detalje

Mogla bi da postavi oko 50 pitanja o muskarcevoj aferi i tek tada da prestane. A onda ce joj jedne veceri, u sred intimne vecere, na pamet pasti jos nekoliko pitanja. Moguce je da nikada nece prestati da zapitkuje.

Izazivace partnera

Odjednom ce se imena njenih muskih kolega ili prijatelja pojavljivati u svakom razgovoru koji vodite. Odjednom se stvara horda muskaraca koji su joj rezerva ukoliko pozeli da vam vrati milo za drago.

Provjeravace partnera

Od trenutka prevare (ili od kada je saznala za nju), muskarac ce u svakom trenutku morati da referise gdje je, sa kim i sta radi, ukoliko ne zeli da ona sprovede paranoicnu istragu. Ako ga uhvati u lazi, nece mu biti bas prijatno, zato sto ce ona postati pravo cudoviste.

Prevarice partnera

Oticice u krevet sa bilo kojim muskarcem koji je privlaci da je niko ne bi smatrao budalom. Pravice partnera ljubomornim. Pocece vise da flertuje kada su u nekom drustvu. Promijenice stav. Ako joj partner uputi bilo kakav negativan komentar, mogla bi da odgovori “ja bar nisam otisla u krevet ni sa kim”.

Ukratko, zena ce mozda reci da oprasta prevaru, ali u stvarnosti muskarac joj je dao materijala za napad. Na kraju ce veza vjerovatno sama po sebi propasti. U rijetkim slucajevima zenin oprostaj prevare upravo to i znaci. Ako, pak, upotrebljava jedno od gorenavedenih sredstava osvete, njen oprostaj nosi sobom nove probleme.

Nekim zenama bice vazno ko je ljubavnica, sta je znacila muskarcu, koliko ljudi zna za tu prevaru, da li je sama saznala ili joj je partner priznao. U svakom slucaju, prevara nije nevazna, prolazna, “kul”.

Prije nego sto zagrizete taj kolac, pokusajte da se stavite na mjesto osobe koju cete prevariti i zapitajte se: “Kada bi ona meni to uradila, da li bih mogao to da podnesem”?

A ako bas ne mozete da se stavite u tudju kozu, zamislite sledece: sve sto ste ucinili svojoj partnerki i ona je vjerovatno vec uradila vama. Kako vam se sada svidja?

0 Comments

Submit a Comment