Zlo nikad ne moze biti dobro

Objavljeno: 25.02.2005, 19:07h

Uvazeni Bulajicu,
Vi mi niste dali odgovor ama bas na nijedno pitanje. Kao prvo, kako nazvati, ili bolje, kako postupati sa domacim izdajicama

Uvazeni Bulajicu,\r\nVi mi niste dali odgovor ama bas na nijedno pitanje. Kao prvo, kako nazvati, ili bolje, kako postupati sa domacim izdajicama

Uvazeni Bulajicu,
Vi mi niste dali odgovor ama bas na nijedno pitanje. Kao prvo, kako nazvati, ili bolje, kako postupati sa domacim izdajicama – oni koji rade na propast svog naroda, a za svoje licne i tudje politicke interese? Dali mozemo nazvati bjelo ono sto je crno, ili dobro ono sto je zlo? I kad neko gresi, mora mu se ukazati, da ne bi produzivao gresiti i time nanosio drugima jos veca zla!

Ako sledimo vasu logiku, onda bi trebalo da zlocinca nazivati filantropom, a lopova dobrotvorom?! Dali onima koji rade na ubistvo mog naroda trebamo reci – hvala?! Izdajica je izdajica, krvopija je krvopija, pa cak i ako ga suprotno nazivamo, to ne bi promenilo ili sprecilo njegovu odvratnu izdajnicku ili krvopijsu delatnost!

To, dragi moj, prozilazi odatle sta, kako se cini, i kod vas jako su pomesane moralne vrednosti, pa zato i pricamo na razlicnoj talasnoj duzini!

A kad se neko ogresi o zakonima, onda podnosi odgovornost za svoj zlocin. A kako vi tretirate vase zlocince: nosite ih na pice i pjevate im pjesme? Dali tolerisanje zla jednoga nije u isto vreme nanosenje zla dobrim ljudima? I ono sto ja cjelo vrjeme pricam o ovom konretnom zlu kojeg je izgajila sveta crkva Srpska je da ona, ako je jos crkva, treba stopirati tu svoju “misiju” posrbljavanja sa krstom! Stop za varvarstvo u ime Hristovo!

Tvrdite da je sasvim u redu da Srpska crkva radi sta hoce u Makedoniji. A dali u Srbiji postoji neka druga pravoslvna crkva? Bugarska? Rumunska? Grcka? Albanska? Ili – Makedonska? Nijedna, svakako! Prepostavljam, to je zato sto je Srbija komunisticka?!

Rube

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register