Uvazeni Rube ,

by | feb 23, 2005 | Razgovornica | 0 comments

da sam vas ranije sreo da mi kazete da su livade samo za krave , vjerujte mi da bih fudbal igrao na drvecu iz postovanja prema sebi

da sam vas ranije sreo da mi kazete da su livade samo za krave , vjerujte mi da bih fudbal igrao na drvecu iz postovanja prema sebi .
Shvatio sam vas . Makedonci koji su za SPC su izdajnici vase zemlje i Jude , domaci izdajnici i duhovne krvopije . Doduse , ja vjerujem da vi isto tako mislite i o Albancima te je sva ta retorika bezazlena . Nista vi necete uraditi domacim izdajnicima jer po onoj narodnoj : ‘ Pas koji laje ne ujeda ‘ .

Ja vam tako pametnima preporucujem da sami proglasite autokefaliju MPC i za patrijarha postavite koga hocete i da budete zadovoljni sobom . Kulirajte

Albanci su vam uzeli pola Makedonije , Bugari bi htjeli drugu polovinu a Grci vam ne daju da je zovete Makedonija vec BJRM .NATO ste primili na svoju teritoriju da vas brani od Srba a on je pomogao Albancima da uzmu polovinu vase zemlje . Vas Makedonce svi zezaju .Cerece vas zajedno Albanci, Grci , Bugari i Ameri .

Da bi ste pokazali da postojite udarate na SPC koja ne moze imati svestenike u Makedoniji , te je jasno da vam ona nije opasnost . Jednostavno toliko ste probuseni od svih da je sepurenje protiv SPC jedini nacin da pokazete da se na nekog smijete sepuriti .To je dokaz nemoci Makedonaca i dokaz njihove propasti dragi Rube .

Pa nam sad ti reci sta vam to radi SPC u Makedoniji kada ona tamo ne moze imati jednog jedinog svestenika ? Otvori nam srce .

Intercooler
Mixailo Bulajic

0 Comments

Submit a Comment