Uvazeni Rube,

Objavljeno: 23.02.2005, 14:19h

tvoje komunisticko razmisljanje nije u tome sto se ‘nazivas kao sto se zoves ‘ vec zato sto one koje ne misle kao ti nazivas domacim izdajnicima i duhovnim krvopijama

tvoje komunisticko razmisljanje nije u tome sto se \’nazivas kao sto se zoves \’ vec zato sto one koje ne misle kao ti nazivas domacim izdajnicima i duhovnim krvopijama

tvoje komunisticko razmisljanje nije u tome sto se ‘nazivas kao sto se zoves ‘ vec zato sto one koje ne misle kao ti nazivas domacim izdajnicima i duhovnim krvopijama . To je komunisticko razmisljanje i komunisticko etiketiranje prije slanja na lomacu .

Albanci su vam uzeli pola Makedonije i sve crkve i manastire na tom djelu Makedonije i nije vam zao tih crkvi i manastira . A oni koje ne misle kao vi Rube , a to su Makedonci koji ne zele autokefalnu MPC se hapse ako se okupe na stanu da izvrse pravoslavno obred . Vi im ni livadu za obred ne dajete no ih hapsite , a Albancima aminujete da vam pale crkve po Makedoniji i istjeruju Makedonce iz kuca .
Albanci vam uzeli pola Makedonije a vi vicete sta vam radi SPC .
Albanci vam uzimaju i crkve i manastire a vi vicete sta vam radi SPC .

Albanci vam protjerase Makedonce i Makedonke a vi vicete sta vam radi SPC .

Imate sve crkve i sve manastire u Makedoniji osim onih koje vam otese Albanci i opet vicete sta vam radi SPC .

NI jedan svestenik SPC ne moze proci kroz Makedoniju , ni livadu ne smije koristiti u Makedoniji za obred a vi vicete sta vam radi SPC .
Vi se ne plasite SPC vec svojih Makedonaca koji ne misle kao vi . Tih ljudi koje necovjecno nazivate domacim izdajnicima . Mozda te makedonce zelite pobiti da vam ne smetaju ? Albanci ce vam u tome sigurno pomoci Rube . Zamolite Albance da vam pomognu Rube , pa pocistite zajedno Makedonce koji ne misle kao vi .

Intercooler
Mixailo Bulajic

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register