Tri velika “ne” u seksu

Objavljeno: 04.01.2005, 12:46h

Postoji veliki broj stvari koje ne bi trebalo uraditi tokom vodjenja ljubavi. Izdvajamo tri takva “smrtna grijeha”

Postoji veliki broj stvari koje ne bi trebalo uraditi tokom vodjenja ljubavi. Izdvajamo tri takva “smrtna grijeha”

Postoji veliki broj stvari koje ne bi trebalo uraditi tokom vodjenja ljubavi. Izdvajamo tri takva “smrtna grijeha”.

1. Niposto nemojte odgovarati na telefonske pozive tokom vodjenja ljubavi. Iznenadjeni ste da to uopste pominjemo, jer vam svakako ne bi palo na pamet da to ucinite? U tom slucaju iznenadili biste se jos vise kad bi znali koliko ima onih koji to pravilo redovno krse. Jako je uvredljivo za partnera (partnerku) ukoliko se u takvom trenutku javite na telefon, plus, nepristojno je i prema osobi sa druge strane zice. Ako ste od onih koji refleksno dizu slusalicu cim zazvoni, ili ne mogu da se uzdrze da se ne jave na telefon, iskljucite ga kad vodite ljubav.

2. Nemojte se rugati izrazu lica svog partnera (partnerke) dok dozivljavaju orgazam. Nekima ce ovi izrazi lica biti smijesni; neki pak misle da su ljudi najljepsi u blazenstvu orgazma, kakav god da im je tad izraz lica, bez obzira da li su nasmijeseni ili rasplakani ili sta vec. Cak i ako vam izraz partnerovog (partnerkinog) lica u trenutku orgazma izgleda beskrajno smijesno, suzdrzite se od bockavih komentara, ili cete toliko povrijediti svog dragog (dragu) da cete ostati bez njih. Za ovaj “grijeh” takodje ce se sigurno naci oni koji pitaju “pa zar to treba reci?”, ali postoji nemali broj onih koji ne misle da je to uopste pogresno uciniti, po principu “pa ne mislim ja pri tom nista lose”.

3. Ne robujte navikama. Mada je to jedan od najcescih savjeta o seksu koji mozete procitati bilo gdje, i dalje je veliki broj parova koji praktikuju samo misionarsku pozu, a onda im seks, poslije nekog vremena, postane monoton, pa potraze sebi drugog partnera – sa kojim ce opet uraditi isto. Pravilo “ne robujte navikama” ni u kom slucaju ne znaci da treba da radite nesto sto vam ne prija, niti da morate isprobati svaku tehniku o kojoj bilo gdje procitate, niti da treba da smatrate nesposobnim i primitivnim partnera (partnerku) koji nesto ne zele da isprobaju – ali nemojte se bojati eksperimentisanja. Malo hrabrosti i povremeno isprobavanje neceg novog bice sasvim dovoljni da vam nikada ne bude dosadno.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply