Marovic dobio jos jedno prijetece pismo

Objavljeno: 09.12.2004, 12:16h

Predsjednik SiCG Svetozar Marovic juce je ponovo dobio pismo u kome mu se prijeti smrcu, pisu “Vecernje novosti”. Pismo je, kako se navodi, u Marovicev kabinet stiglo uz redovnu postu, a prijeteca poruka nadjena je u koverti sa oznakama jedne specijalisticke ljekarske ordinacije iz Beograda. “Crvena sablja i crvena sekira vama i Borisu Tadicu, dr Rasimu Ljajicu, odredjuje smrtnu kaznu koja ce se izvrsiti svim mogucim sredstvima”, glasi poruka. “Vecernje novosti” navode da je ovo treca prijeteca poruka koja je u proteklih 15 dana stigla u kabinet predsjednika Marovica. Prethodne dvije, pismo i razglednica, bile su upucene iz Italije uoci posjete predsjednika SiCG Francuskoj.

Predsjednik SiCG Svetozar Marovic juce je ponovo dobio pismo u kome mu se prijeti smrcu, pisu “Vecernje novosti”. Pismo je, kako se navodi, u Marovicev kabinet stiglo uz redovnu postu, a prijeteca poruka nadjena je u koverti sa oznakama jedne specijalisticke ljekarske ordinacije iz Beograda. “Crvena sablja i crvena sekira vama i Borisu Tadicu, dr Rasimu Ljajicu, odredjuje smrtnu kaznu koja ce se izvrsiti svim mogucim sredstvima”, glasi poruka.

“Vecernje novosti” navode da je ovo treca prijeteca poruka koja je u proteklih 15 dana stigla u kabinet predsjednika Marovica. Prethodne dvije, pismo i razglednica, bile su upucene iz Italije uoci posjete predsjednika SiCG Francuskoj.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register