Zivkovic, Samardzic i Sljukic na celu nove stranke?

Objavljeno: 11.09.2004, 20:31h

Doskorasnji visoki funkcioneri Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic, Nikola Samardzic i Labud Sljukic sastali su se juce u Niksicu, gdje su dogovarali osnivanje nove politicke partije, pise dnevnik “Dan”, pozivajuci se na neimanovane izvore. List navodi da su smijenjeni i iz stranke iskljuceni politicki lider liberala Zivkovic i predsjednik SO Kotor Samardzic u Niksicu boravili “da dogovore eventualno osnivanje nove partije, iako ce pokusati da sudskim putem obore odluke Konferencije LSCG, odrzane 7. septembra na Cetinju. Prema informacijama kojima raspolaze “Dan”, u novoj partiji nacice se svi liberali koji podrzavaju Zivkovica, a najvjerovatnije da ce ih, kako pise list, predvoditi, pored Zivkovica, Sljukica i Samardzica, i Rade Jovanovic, Dejan Vucinic i Zdravko Soc. Najvjerovatnije da ce svoje clanstvo odmrznuti i neki liberali koji su ranije usli u sukob sa Slavkom Perovicem, procjenjuje “Dan”.

Doskorasnji visoki funkcioneri Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic, Nikola Samardzic i Labud Sljukic sastali su se juce u Niksicu, gdje su dogovarali osnivanje nove politicke partije, pise dnevnik “Dan”, pozivajuci se na neimanovane izvore. List navodi da su smijenjeni i iz stranke iskljuceni politicki lider liberala Zivkovic i predsjednik SO Kotor Samardzic u Niksicu boravili “da dogovore eventualno osnivanje nove partije, iako ce pokusati da sudskim putem obore odluke Konferencije LSCG, odrzane 7. septembra na Cetinju.

Prema informacijama kojima raspolaze “Dan”, u novoj partiji nacice se svi liberali koji podrzavaju Zivkovica, a najvjerovatnije da ce ih, kako pise list, predvoditi, pored Zivkovica, Sljukica i Samardzica, i Rade Jovanovic, Dejan Vucinic i Zdravko Soc. Najvjerovatnije da ce svoje clanstvo odmrznuti i neki liberali koji su ranije usli u sukob sa Slavkom Perovicem, procjenjuje “Dan”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register