Zivkovic najavio zalbu sudu na odluke Konferencije LSCG

Objavljeno: 11.09.2004, 12:27h

Smijenjeni politicki lider Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic najavio je veceras da ce zatraziti od suda da ponisti sve odluke vanredne Konferencije te partije, na kojoj je iskljucen iz clanstva, prenijela je TV Crne Gore vijest agencije Mina. Zivkovic je kazao agenciji da ce se obratiti sudu kako bih sprijecio nasilje kojima su povrijedjena njegova prava, naglasavajuci da su sve odluke vanredne stranacke Konferencije donijete suprotno Statutu. Zivkovic je iskljucen iz LSCG zajedno sa Nikolom Samardzicem, predsjedikom SO Kotor, a potom razrijesen duznosti politickog lidera, nakon optuzbi da je odbio da zaustavi realizaciju posla prodaje opstinskog zemljista. Zivkovic nije bio voljan da se od kupac tog zemljista za LSCG iznudi milion eura, nakon cega je vecina u stranackom rukovodstvu (Mali kabinet) od njega trazila da sprijeci prodaju.

Smijenjeni politicki lider Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic najavio je veceras da ce zatraziti od suda da ponisti sve odluke vanredne Konferencije te partije, na kojoj je iskljucen iz clanstva, prenijela je TV Crne Gore vijest agencije Mina. Zivkovic je kazao agenciji da ce se obratiti sudu kako bih sprijecio nasilje kojima su povrijedjena njegova prava, naglasavajuci da su sve odluke vanredne stranacke Konferencije donijete suprotno Statutu.

Zivkovic je iskljucen iz LSCG zajedno sa Nikolom Samardzicem, predsjedikom SO Kotor, a potom razrijesen duznosti politickog lidera, nakon optuzbi da je odbio da zaustavi realizaciju posla prodaje opstinskog zemljista. Zivkovic nije bio voljan da se od kupac tog zemljista za LSCG iznudi milion eura, nakon cega je vecina u stranackom rukovodstvu (Mali kabinet) od njega trazila da sprijeci prodaju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register