Radunovic: Nije potrebna neka posebna kampanja za referendum

Objavljeno: 11.09.2004, 14:46h

Predsjednik Izvrsnog odbora Demokratske partije socijalista Miodrag Bobo Radunovic izjavio je da “nije potrebna neka posebna kampanja za referendum, s obzirom da je sazrela i visoko razvijena demokratska svijest vecine gradjana Crne Gore o neophodnosti reafirmacije i obnove crnogorske drzavnosti”. “Drzava nam nije potrebna kao cilj sam po sebi, vec da bi sto brze i uspjesnije ostvarili svoje ciljeve, prije svega ukljucivanje u evropske integracije i usvajanje evropskih standarda. Sve drugo samo je izraz politikanstva, bez obzira sa kojih pozicija nastupaju. Referendum ce sigurno biti, i sasvim je jasno da ce biti organizovan po najvisim medjunarodnim standardima”, kazao je Radunovic u intervjuu za dananje izdanje “Pobjede”.

Predsjednik Izvrsnog odbora Demokratske partije socijalista Miodrag Bobo Radunovic izjavio je da “nije potrebna neka posebna kampanja za referendum, s obzirom da je sazrela i visoko razvijena demokratska svijest vecine gradjana Crne Gore o neophodnosti reafirmacije i obnove crnogorske drzavnosti”.

“Drzava nam nije potrebna kao cilj sam po sebi, vec da bi sto brze i uspjesnije ostvarili svoje ciljeve, prije svega ukljucivanje u evropske integracije i usvajanje evropskih standarda. Sve drugo samo je izraz politikanstva, bez obzira sa kojih pozicija nastupaju. Referendum ce sigurno biti, i sasvim je jasno da ce biti organizovan po najvisim medjunarodnim standardima”, kazao je Radunovic u intervjuu za dananje izdanje “Pobjede”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register