Poginuo aleksandrijski patrijarh Petros

Objavljeno: 11.09.2004, 20:47h

Generalstab grcke armije potvrdio je danas da su pored olupina vojnog helikoptera “cinuk” u kojem se nalazio aleksandijski patrijarh Petros, a koji se tokom ranog popodneva srusio u more kod Svete gore, pronadjena cetiri tijela poginulih. Generalstab je saopstio da nema nade da je iko od 12 putnika i pet clanova posade prezivio pad letjelice. Medju putnicima su bili zvanicnici Aleksandrijske patrijarsije i grcka policijska pratnja. Parijarh aleksandrijski Petros je putovao iz Atine u manastir Vatoped, na Svetoj gori, gdje je sjutra trebalo da prisustvuje proslavi slave tog manastira.

Generalstab grcke armije potvrdio je danas da su pored olupina vojnog helikoptera “cinuk” u kojem se nalazio aleksandijski patrijarh Petros, a koji se tokom ranog popodneva srusio u more kod Svete gore, pronadjena cetiri tijela poginulih. Generalstab je saopstio da nema nade da je iko od 12 putnika i pet clanova posade prezivio pad letjelice. Medju putnicima su bili zvanicnici Aleksandrijske patrijarsije i grcka policijska pratnja.

Parijarh aleksandrijski Petros je putovao iz Atine u manastir Vatoped, na Svetoj gori, gdje je sjutra trebalo da prisustvuje proslavi slave tog manastira.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register