Mandic i Vulevic mozda zajedno dosli u “Maniju”?

Objavljeno: 11.09.2004, 12:42h

Dnevnik “Dan” je danas ponovo objavio fotografiju snimljenu u podgorickoj diskoteci “Manija” u noci ubistva direktora i glavnog urednika tog lista Duska Jovanovica, na kojoj se vidi Damir Mandic, osumnjiceni za ubistvo. U tekstu se sugerise da se na fotografiji vidi i Vuk Vulevic, jedan od nezanicno osumnjicenih za ubistvo Jovanovica, koji je u bjekstvu, te nagovjestava da su Mandic i Vulevic mozda zajedno bili u “Maniji” nakon sto je pucano na Jovanovica

Dnevnik “Dan” je danas ponovo objavio fotografiju snimljenu u podgorickoj diskoteci “Manija” u noci ubistva direktora i glavnog urednika tog lista Duska Jovanovica, na kojoj se vidi Damir Mandic, osumnjiceni za ubistvo. U tekstu se sugerise da se na fotografiji vidi i Vuk Vulevic, jedan od nezanicno osumnjicenih za ubistvo Jovanovica, koji je u bjekstvu, te nagovjestava da su Mandic i Vulevic mozda zajedno bili u “Maniji” nakon sto je pucano na Jovanovica.

Navodeci iskaze koje su u istrazi, u svojstvu svjedoka, dali novinari “Dana”, list pise da ti iskazi jos jednom ruse Mandicev, kao i alibi Leona Dresaja, vlasnika diskoteke, koji se takodje vidi na pomenutoj fotografiji u drustvu sa Mandicem. “Dan” je iz izvora bliskih istrazi saznao da ce Dresajev alibi ponovo biti pretresen, kao i da ce on biti ponovo saslusan u odnosu na nove okolnosti.

Fotografiju u diskoteci “Manija” snimio je fotoreporter “Dana” i “Revije D”, ciji je suvlasnik i izdavac takodje bio ubijeni Jovanovic, dok je bio na radnom zadatku.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register