Djurovic: Crna Gora spremna za odvojeno pristupanje STO

Objavljeno: 11.09.2004, 21:08h

Crnogorska ministrica za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije Gordana Djurovic izjavila je danas za podgoricki radio Antena M da veruje da ce dvostruki kolosijek pristupanja EU, predlozen na nedavnom skupu sefova evropske diplomatije u Mastrihtu, obezbijediti odvojen pristup za Srbiju i Crnu Goru Svjetskoj trgovinskoj organizaciji vec od oktobra. Djurovic je kazala da je Crna Gora u potpunosti spremna za odvojeno pristupanje. “To moze biti u formi da Crna Gora i Srbija podnesu nove, posebne memorandume o pristupanju, sto mislim da bi bilo u duhu Mastrihta, a to znaci mnogo brzi, efikasniji i realiniji pristup, uvazavajuci zivot i zahtjeve ekonomije”, kazala je Djuroviceva radiju Antena M.

Crnogorska ministrica za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije Gordana Djurovic izjavila je danas za podgoricki radio Antena M da veruje da ce dvostruki kolosijek pristupanja EU, predlozen na nedavnom skupu sefova evropske diplomatije u Mastrihtu, obezbijediti odvojen pristup za Srbiju i Crnu Goru Svjetskoj trgovinskoj organizaciji vec od oktobra. Djurovic je kazala da je Crna Gora u potpunosti spremna za odvojeno pristupanje.

“To moze biti u formi da Crna Gora i Srbija podnesu nove, posebne memorandume o pristupanju, sto mislim da bi bilo u duhu Mastrihta, a to znaci mnogo brzi, efikasniji i realiniji pristup, uvazavajuci zivot i zahtjeve ekonomije”, kazala je Djuroviceva radiju Antena M.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register