Beba Popovic proizvodi cigareta u Podgorici?

Objavljeno: 11.09.2004, 15:04h

U Duvanskom kombinatu u Podgorici u toku je montiranje linije za proivodnju 70 tona cigareta marke “Fast” mjesecno, pise dnevnik “Dan”, navodeci da ova robna marka pripada firmi “Monus”, ciji je jedan od vlasnika Predrag Ranovic Peconi. List podsjeca da se oko tih cigareta svojevremeno digla prasina u Srbiji, jer je svrstana u domace cigarete, bez obzira na to sto se uglavnom pravi od uvoznog duvana, i konstatuje da se, sobzirom na cijenu (40 centi za meko a 50 centi za tvrdo pakovanje), “Fast” i u Crnoj Gori tretira kao domaca cigareta. “Dan” podsjeca, takodje, i na tvrdnje srpskog ministra finansija Mladjana Dinkica, da je jedan od vlasnika “Monusa” Vladimir Popovic Beba, sef Biroa za informisanje Vlade Srbije u vrijeme kad su premijeri bili Zoran Djindjic i Zoran Zivkovic.

U Duvanskom kombinatu u Podgorici u toku je montiranje linije za proivodnju 70 tona cigareta marke “Fast” mjesecno, pise dnevnik “Dan”, navodeci da ova robna marka pripada firmi “Monus”, ciji je jedan od vlasnika Predrag Ranovic Peconi. List podsjeca da se oko tih cigareta svojevremeno digla prasina u Srbiji, jer je svrstana u domace cigarete, bez obzira na to sto se uglavnom pravi od uvoznog duvana, i konstatuje da se, sobzirom na cijenu (40 centi za meko a 50 centi za tvrdo pakovanje), “Fast” i u Crnoj Gori tretira kao domaca cigareta.

“Dan” podsjeca, takodje, i na tvrdnje srpskog ministra finansija Mladjana Dinkica, da je jedan od vlasnika “Monusa” Vladimir Popovic Beba, sef Biroa za informisanje Vlade Srbije u vrijeme kad su premijeri bili Zoran Djindjic i Zoran Zivkovic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register