Za zastitu Tare potrebno vise od deklaracije

Objavljeno: 10.09.2004, 20:12h

Predsjednik Skupstine Crne Gore Ranko Krivokapic ocekuje da ce poslanici vladajuce koalicije u parlamentu usvojiti Deklaraciju o zastiti rijeke Tare, ali da to nije dovoljno. “Nije dovoljno samo usvojiti Deklaraciju i zasada zaustaviti taj proces. Potrebno je da imamo odgovor sta Tara znaci, koji su njeni resursi, u kojem se eventualno dijelu moze nesto uraditi, a da se ne ostete njeni resursi”, rekao je on za “Vijesti”. Deklaracija o zastiti rijeke Tare, koju je podrzalo vise od 13 hiljada gradjana iz Crne Gore i svijeta, naci ce se pred poslanicima parlamenta na prvoj sljedecoj redovnoj sjednici, koja ce biti odrzana u oktobru.

Predsjednik Skupstine Crne Gore Ranko Krivokapic ocekuje da ce poslanici vladajuce koalicije u parlamentu usvojiti Deklaraciju o zastiti rijeke Tare, ali da to nije dovoljno. “Nije dovoljno samo usvojiti Deklaraciju i zasada zaustaviti taj proces. Potrebno je da imamo odgovor sta Tara znaci, koji su njeni resursi, u kojem se eventualno dijelu moze nesto uraditi, a da se ne ostete njeni resursi”, rekao je on za “Vijesti”.

Deklaracija o zastiti rijeke Tare, koju je podrzalo vise od 13 hiljada gradjana iz Crne Gore i svijeta, naci ce se pred poslanicima parlamenta na prvoj sljedecoj redovnoj sjednici, koja ce biti odrzana u oktobru.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply