Popovic: Desavanjima u LSCG ozbiljno naruseno povjerenje

Objavljeno: 10.09.2004, 13:50h

Desavanjaima u Liberalnom savezu ozbiljno je naruseno povjerenje medju strankama koje cine vlast u opstinama Kotor i Budva, jer se radi o krupnom sukobu preko kojega se ne moze olako preci, rekao je za Radio Slobodna Evropa potpredsjednik Narodne stranke Predrag Popovic, komentarisuci odnos njegove partije prema eventualnoj promjeni predsjednika SO u ove dvije opstine. Popovic smatra neozbiljnim i nekorektnim sto LSCG nije konsultovao koalicione partnere o smjeni predsjednika SO i nije ih informisao o aferi koja je uzdrmala ovu partiju, zbog cega treba povesti ozbiljne razgovore na nivou konstituenata vlasti u lokalnim samoupravama. “Mora da bude jasno Liberalnom savezu da ovo nijesu gotove stvari. Trebali su mnogo razmisljati o posledicama ovakvih desavanja. NS ce tome vrlo ozbiljno pristupiti, postujuci ono sto smo potpisali, ali ne blanko povjerenjem, bez ozbiljne prethodne rasprave. Kako ce se ona zavrsiti, tek cemo vidjeti”, rekao je Popovic.

Desavanjaima u Liberalnom savezu ozbiljno je naruseno povjerenje medju strankama koje cine vlast u opstinama Kotor i Budva, jer se radi o krupnom sukobu preko kojega se ne moze olako preci, rekao je za Radio Slobodna Evropa potpredsjednik Narodne stranke Predrag Popovic, komentarisuci odnos njegove partije prema eventualnoj promjeni predsjednika SO u ove dvije opstine.

Popovic smatra neozbiljnim i nekorektnim sto LSCG nije konsultovao koalicione partnere o smjeni predsjednika SO i nije ih informisao o aferi koja je uzdrmala ovu partiju, zbog cega treba povesti ozbiljne razgovore na nivou konstituenata vlasti u lokalnim samoupravama. “Mora da bude jasno Liberalnom savezu da ovo nijesu gotove stvari. Trebali su mnogo razmisljati o posledicama ovakvih desavanja. NS ce tome vrlo ozbiljno pristupiti, postujuci ono sto smo potpisali, ali ne blanko povjerenjem, bez ozbiljne prethodne rasprave. Kako ce se ona zavrsiti, tek cemo vidjeti”, rekao je Popovic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register