Na aerodromu objavljena policijska potraga za Vulevicem i Osmanagice

Objavljeno: 10.09.2004, 20:22h

Poznati sportista Damir Mandic je za sada jedini zvanicno osumnjiceni za ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica. Kao izvrsioci ubistva sumnjice se Vuk Vulevic i Armin Osmanagic, koji su u bjekstvu. Policija za njima nije raspisla potjernicu posto protiv njih nijesu podignute krivicne prijave. Na punktu pasosko-carinske kontrole aerodroma “Golubovci” nalazi se obavjestenje da policija trazi Osmanagica i Vulevica. Obevjestenje je potpisao ministar policije Dragan Djurovic a agenciji Beta je jedna policijski zvanicnik neformalno objasnio da je u pitanju “policijska potraga” za dvojicom osumnjicenih.

Poznati sportista Damir Mandic je za sada jedini zvanicno osumnjiceni za ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica. Kao izvrsioci ubistva sumnjice se Vuk Vulevic i Armin Osmanagic, koji su u bjekstvu. Policija za njima nije raspisla potjernicu posto protiv njih nijesu podignute krivicne prijave.

Na punktu pasosko-carinske kontrole aerodroma “Golubovci” nalazi se obavjestenje da policija trazi Osmanagica i Vulevica. Obevjestenje je potpisao ministar policije Dragan Djurovic a agenciji Beta je jedna policijski zvanicnik neformalno objasnio da je u pitanju “policijska potraga” za dvojicom osumnjicenih.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply