Mogu me smijeniti samo niksicki liberali

Objavljeno: 10.09.2004, 11:00h

“Stravicno me je iznenadio postupak Vesne Perovic kao predsjednika stranke. Posebno me je iznenadio stav da me treba smijeniti zbog podrske Zivkovicu. Uradio sam to, jer smatram da je sve sto je radio bilo ispravno. Takodje, smatrao sam, smatram i uvijek cu misliti da je Zivkovicu trebalo izglasati – povjerenje”, rekao je za dnevnik “Republika” predsjednik SO Niksic Labud Sljukic povodom najava da bi mogao biti smijenjen sa te funkcije. Sljukic je kazao da ne vidi “ni jedan razlog da ce bilo ko od odbornika u vladajucoj koaliciji glasati protiv” njega. “Za gradonacelnika Niksica izabran sam od LSCG, znaci ne na neposrednim izborima. Tacnije, po koalicionom sporazumu, liberali su u Niksicu dobili mjesto gradonacelnika i pedeset odsto funkcija u lokalnoj upravi i javnim preduzecima. Nijesam se predomislio, vrsicu duznost jos dvije godine!”, dodao je on.

“Stravicno me je iznenadio postupak Vesne Perovic kao predsjednika stranke. Posebno me je iznenadio stav da me treba smijeniti zbog podrske Zivkovicu. Uradio sam to, jer smatram da je sve sto je radio bilo ispravno. Takodje, smatrao sam, smatram i uvijek cu misliti da je Zivkovicu trebalo izglasati – povjerenje”, rekao je za dnevnik “Republika” predsjednik SO Niksic Labud Sljukic povodom najava da bi mogao biti smijenjen sa te funkcije.

Sljukic je kazao da ne vidi “ni jedan razlog da ce bilo ko od odbornika u vladajucoj koaliciji glasati protiv” njega. “Za gradonacelnika Niksica izabran sam od LSCG, znaci ne na neposrednim izborima. Tacnije, po koalicionom sporazumu, liberali su u Niksicu dobili mjesto gradonacelnika i pedeset odsto funkcija u lokalnoj upravi i javnim preduzecima. Nijesam se predomislio, vrsicu duznost jos dvije godine!”, dodao je on.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register