Miodrag Zivkovic i Nikola Samardzic iskljuceni iz LSCG

Objavljeno: 10.09.2004, 20:02h

Politicki lider Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic iskljucen je danas iz stranke na vanrednoj stranackoj Konferenciji a da nije ni glasano o povjerenju, zbog cega je Konferencija i sazvana. Iz partije je iskljucen i Nikola Samardzic, predsjednik Skupstione opstine Kotor. Kako je javio Radio Crne Gore, Zivkovic i Samardzic su napustili Konferenciju zajedno sa tridesetak svojih pristalica. Vanredna Konferencija o povjerenju Zivkovicu je sazvana nakon njegovog sukoba sa Vesnom Perovic, Slavkom Perovicem i kompletnim Malim kabinetom. Do sada najveci sukob u LSCG objelodanjen je prosle sedmice, kada su dvije sukobljene strane optuzile jedna drugu zbog prodaje zemljista u Grblju kod Kotora, vrijednog blizu sest miliona eura. Zivkovicevi protivnici nijesu mogli da mu oproste sto nije bio voljan da LSCG reketira potencijalnog kupca opstinskog zemljista.

Politicki lider Liberalnog saveza Miodrag Zivkovic iskljucen je danas iz stranke na vanrednoj stranackoj Konferenciji a da nije ni glasano o povjerenju, zbog cega je Konferencija i sazvana. Iz partije je iskljucen i Nikola Samardzic, predsjednik Skupstione opstine Kotor.

Kako je javio Radio Crne Gore, Zivkovic i Samardzic su napustili Konferenciju zajedno sa tridesetak svojih pristalica.

Vanredna Konferencija o povjerenju Zivkovicu je sazvana nakon njegovog sukoba sa Vesnom Perovic, Slavkom Perovicem i kompletnim Malim kabinetom. Do sada najveci sukob u LSCG objelodanjen je prosle sedmice, kada su dvije sukobljene strane optuzile jedna drugu zbog prodaje zemljista u Grblju kod Kotora, vrijednog blizu sest miliona eura. Zivkovicevi protivnici nijesu mogli da mu oproste sto nije bio voljan da LSCG reketira potencijalnog kupca opstinskog zemljista.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register