Mandicev advokat demantuje optuzbe za otmicu

Objavljeno: 10.09.2004, 20:09h

Advokat Damira Mandica, osumnjicenog za ubistvo osnivaca lista “Dan” Duska Jovanovica, Zeljko Jocic demantovao je danas da je njegov klijent umijesan u otmicu Milorada Nikolica sa Cetinja. Jocic je agenciji Beti izjavio da su pojedinci iz crnogorske policije odgovorni za tvrdnje Mirka Nikolica o otmici sinovca. Jocih je rekao da je njegov klijent potvrdio istraznom sudiji da je trgovao kafom sa Mirkom Nikolicem koji mu iz tog posla, kako tvrdi, duguje novac. “Nema govora ni o kakvoj otmici niti je ona do dan danas prijavljena. Ocekujem da ce gospodin Nikolic svoju pricu ponoviti na svjedocenju, za sta je vec pozvan”, rekao je Jocic. Podgoricke “Vijesti” danas su objavile izjavu biznismena iz Uzica Mirka Nikolica koji tvrdi da mu je Mandic prije dvije godine oteo sinovca Milorada, navodno zbog nerijesenih finansijskih transakcija u zajednickom poslu sa kafom.

Advokat Damira Mandica, osumnjicenog za ubistvo osnivaca lista “Dan” Duska Jovanovica, Zeljko Jocic demantovao je danas da je njegov klijent umijesan u otmicu Milorada Nikolica sa Cetinja. Jocic je agenciji Beti izjavio da su pojedinci iz crnogorske policije odgovorni za tvrdnje Mirka Nikolica o otmici sinovca. Jocih je rekao da je njegov klijent potvrdio istraznom sudiji da je trgovao kafom sa Mirkom Nikolicem koji mu iz tog posla, kako tvrdi, duguje novac. “Nema govora ni o kakvoj otmici niti je ona do dan danas prijavljena. Ocekujem da ce gospodin Nikolic svoju pricu ponoviti na svjedocenju, za sta je vec pozvan”, rekao je Jocic.

Podgoricke “Vijesti” danas su objavile izjavu biznismena iz Uzica Mirka Nikolica koji tvrdi da mu je Mandic prije dvije godine oteo sinovca Milorada, navodno zbog nerijesenih finansijskih transakcija u zajednickom poslu sa kafom.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply