Grunet: Vecina u EU i SE za opstanak SiCG

Objavljeno: 10.09.2004, 14:46h

Velika vecina medju 45 clanica Savjeta Evrope, kao i vecina zemalja Evropske unije, zeli da drzavna zajednica SiCG opstane, izjavio je specijalni predstavnik SE u SiCG Jorgen Grunet u intervuu FoNetu, na kraju diplomatskog mandata u Beogradu. “Odgovor na pitanje na koji nacin odrzati veze izmedju Srbije i Crne Gore moraju, medjutim, da ponude vlasti u Beogradu i Podgorici”, naglasio je on. Grunet je uvjeren da ce se SiCG u buducnosti razvijati kao stabilna demokratija, koja ce se brzo pribliziti EU. “Moja jedina frustracija lezi u cinjenici da napredak do sada nije bio u skladu sa potencijalima ove zemlje, koja ima sposobnu i obrazovanu elitu”, dodao je Grunet.

Velika vecina medju 45 clanica Savjeta Evrope, kao i vecina zemalja Evropske unije, zeli da drzavna zajednica SiCG opstane, izjavio je specijalni predstavnik SE u SiCG Jorgen Grunet u intervuu FoNetu, na kraju diplomatskog mandata u Beogradu. “Odgovor na pitanje na koji nacin odrzati veze izmedju Srbije i Crne Gore moraju, medjutim, da ponude vlasti u Beogradu i Podgorici”, naglasio je on.

Grunet je uvjeren da ce se SiCG u buducnosti razvijati kao stabilna demokratija, koja ce se brzo pribliziti EU. “Moja jedina frustracija lezi u cinjenici da napredak do sada nije bio u skladu sa potencijalima ove zemlje, koja ima sposobnu i obrazovanu elitu”, dodao je Grunet.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register