Eksplozija u Budvi, tesko povrijedjen Kemal Rastoder

Objavljeno: 10.09.2004, 20:16h

Tri osobe su povrijedjene, od kojih jedna lakse, u ekploziji podmetnutoj ispod automobila marke mercedes danas oko 13:00 sati u budvanskom naselju iza gradske kamionske pijace. Teske tjelesne povrede zadobio je Rastoder Kemal (1953), vlasnik vozila, rodjen u Beranama a nastanjen u Frajburgu (Njemacka). Kako je javio dopisnik Radija Crne Gore, lakse je povrijedjen Zejnilovic Darmin, Beranac nastanjen u Budvi. Navodno se pored automobila nalazila jos jedna osoba, koja je lakse ozlijednjena od eksplozije. Dopisnik Radija Crne Gore naveo je da porodica Rastoder nekoliko posljednjih godina ima stan u Budvi. Kemal sa bratom zivi u Njemackoj, a njihova majka u Beranama.

Tri osobe su povrijedjene, od kojih jedna lakse, u ekploziji podmetnutoj ispod automobila marke mercedes danas oko 13:00 sati u budvanskom naselju iza gradske kamionske pijace. Teske tjelesne povrede zadobio je Rastoder Kemal (1953), vlasnik vozila, rodjen u Beranama a nastanjen u Frajburgu (Njemacka). Kako je javio dopisnik Radija Crne Gore, lakse je povrijedjen Zejnilovic Darmin, Beranac nastanjen u Budvi. Navodno se pored automobila nalazila jos jedna osoba, koja je lakse ozlijednjena od eksplozije.

Dopisnik Radija Crne Gore naveo je da porodica Rastoder nekoliko posljednjih godina ima stan u Budvi. Kemal sa bratom zivi u Njemackoj, a njihova majka u Beranama.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply