Djukanovic i Masari o opoziciji

Objavljeno: 10.09.2004, 13:09h

Premijer Crne Gore i sef Misije OEBS u SiCG smatraju da crnogorska opozicija treba da se vrati u Skupstinu Crne Gore. Milo Djukanovic i Mauricio Masari ocjenjuju, u vezi s politickom scenom u Crnoj Gori, da bi ucesce opozicije u radu Skupstine znacilo doprinos jacanju demokratije i postovanje volje gradjana izrazene na izborima, navodi se u saopstenju posle sastanka Djukanovica i Masarija, odrzanog sinoc. Crnogorska opozicija od 25. juna prosle godine bojkotuje rad Skupstine Crne Gore jer je novim Zakonom o radio-difuziji ukinut parlamentarni TV-kanal, a potom i direktni prenosi sjednica crnogorskog parlamenta.

Premijer Crne Gore i sef Misije OEBS u SiCG smatraju da crnogorska opozicija treba da se vrati u Skupstinu Crne Gore. Milo Djukanovic i Mauricio Masari ocjenjuju, u vezi s politickom scenom u Crnoj Gori, da bi ucesce opozicije u radu Skupstine znacilo doprinos jacanju demokratije i postovanje volje gradjana izrazene na izborima, navodi se u saopstenju posle sastanka Djukanovica i Masarija, odrzanog sinoc.

Crnogorska opozicija od 25. juna prosle godine bojkotuje rad Skupstine Crne Gore jer je novim Zakonom o radio-difuziji ukinut parlamentarni TV-kanal, a potom i direktni prenosi sjednica crnogorskog parlamenta.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register