Danilovic: Moguca izmjena koalicionog sporazuma

Objavljeno: 10.09.2004, 14:02h

Potpredsjednik Srpske narodne stranke Goran Danilovic rekao je za Radio Slobodna Evropa da je potrebno povesti ozbiljne razgovore sa Liberalnim savezom, zbog afere koja je u toj partiji izbila oko prodaje drzavnog zemljista u Grblju. Danilovic smatra mogucim da dodje do izmjene koalicionog sporazuma. “Najmanje sto je neophodno je razgovor sa gospodom iz LSCG, a cvrsto vjerujem i izmjne koalicionih sporazuma jer, definitivno, stvari su se promijenile”, rekao je Danilovic i dodao da za opoziciju ne bi bilo dobro da se ponasa kao da se u Kotoru nista nije dogodilo”. “To je korupcionaska afera zbog koje je LSCG dosao do toga do cega je dosao. Zbog toga su iskljucili iz stranke prvog covjeka i opozicija, posebno SNS, ce biti vrlo obazriva i nece dozvoliti da trpi politicku stetu”, rekao je Danilovic i dodao da je afera u Kotoru toliko velika da svi mogu trpjeti stetu ako sada ne reaguju.

Potpredsjednik Srpske narodne stranke Goran Danilovic rekao je za Radio Slobodna Evropa da je potrebno povesti ozbiljne razgovore sa Liberalnim savezom, zbog afere koja je u toj partiji izbila oko prodaje drzavnog zemljista u Grblju. Danilovic smatra mogucim da dodje do izmjene koalicionog sporazuma. “Najmanje sto je neophodno je razgovor sa gospodom iz LSCG, a cvrsto vjerujem i izmjne koalicionih sporazuma jer, definitivno, stvari su se promijenile”, rekao je Danilovic i dodao da za opoziciju ne bi bilo dobro da se ponasa kao da se u Kotoru nista nije dogodilo”.

“To je korupcionaska afera zbog koje je LSCG dosao do toga do cega je dosao. Zbog toga su iskljucili iz stranke prvog covjeka i opozicija, posebno SNS, ce biti vrlo obazriva i nece dozvoliti da trpi politicku stetu”, rekao je Danilovic i dodao da je afera u Kotoru toliko velika da svi mogu trpjeti stetu ako sada ne reaguju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register