SNP pokrenuo inicijativu za formiranje anketnog odbora

Objavljeno: 09.09.2004, 14:00h

Poslanicki klub Socijalisticke narodne partije u parlamentu SiCG pokrenuo je razgovore sa sefovima poslanickih grupa za podrsku formiranju anketnog odbora koji bi ispitao cinjenice i okolnosti ubistva direktora i glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica. Prema rijecima sefa poslanickog kluba SNP-a Zorana Zizica, ova partija je nezadovoljna dosadasnjim tokom istrage i da, na osnovu toga, postoji osnovana sumnja da je atentat na Jovanovica izveden uz logisticku podrsku dijela policije. Zizic je za Radio Slobodna Evropa kazao da su vec obavljeni razgovori sa nekim sefovima poslanickih klubova u parlamentu SiCG i da predstoje razgovori sa “nekim medjunarodnim organizacijama i pojedinim ambasadorima stranih drzava u nasoj zemlji”. Prema njegovim rijecima, cilj tih razgovora ce biti dobijanje logisticke podrske za formiranje anketnog odbora. Zizic je kazao da za dvije sedmice ocekuje raspravu o formiranju anketnog odbora.

Poslanicki klub Socijalisticke narodne partije u parlamentu SiCG pokrenuo je razgovore sa sefovima poslanickih grupa za podrsku formiranju anketnog odbora koji bi ispitao cinjenice i okolnosti ubistva direktora i glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” Duska Jovanovica. Prema rijecima sefa poslanickog kluba SNP-a Zorana Zizica, ova partija je nezadovoljna dosadasnjim tokom istrage i da, na osnovu toga, postoji osnovana sumnja da je atentat na Jovanovica izveden uz logisticku podrsku dijela policije.

Zizic je za Radio Slobodna Evropa kazao da su vec obavljeni razgovori sa nekim sefovima poslanickih klubova u parlamentu SiCG i da predstoje razgovori sa “nekim medjunarodnim organizacijama i pojedinim ambasadorima stranih drzava u nasoj zemlji”. Prema njegovim rijecima, cilj tih razgovora ce biti dobijanje logisticke podrske za formiranje anketnog odbora. Zizic je kazao da za dvije sedmice ocekuje raspravu o formiranju anketnog odbora.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register