Nastavljeno sudjenje Slobodanu Milosevicu

Objavljeno: 07.09.2004, 13:13h

U Haskom tribunalu danas je nastavljeno sudjenje bivsem predsjedniku Srbije i SRJ Slobodanu Milosevicu ispitivanjem prvog svjedoka odbrane, profesorice medjunarodnog prava u penziji Smilje Avramov. Sud nije dozvolio Milosevicu da prvo on ispita svjedoka, vec je taj posao povjeren Stivenu Keju, jednom od dvojice advokata koji su prosle sedmice nametnuti Milosevicu. Sudsko vijece nije Milosevicu uskratio mogucnost da, poslije Keja, postavlja pitanja svjedoku. Milosevic je odbio da saradjuje sa braniocima koje mu je dodijelio sud Stivenom Kejom i Dzilijen Higins i sa njima nije uopste razgovarao prije pocetka danasnjeg sudjenja.

U Haskom tribunalu danas je nastavljeno sudjenje bivsem predsjedniku Srbije i SRJ Slobodanu Milosevicu ispitivanjem prvog svjedoka odbrane, profesorice medjunarodnog prava u penziji Smilje Avramov. Sud nije dozvolio Milosevicu da prvo on ispita svjedoka, vec je taj posao povjeren Stivenu Keju, jednom od dvojice advokata koji su prosle sedmice nametnuti Milosevicu.

Sudsko vijece nije Milosevicu uskratio mogucnost da, poslije Keja, postavlja pitanja svjedoku. Milosevic je odbio da saradjuje sa braniocima koje mu je dodijelio sud Stivenom Kejom i Dzilijen Higins i sa njima nije uopste razgovarao prije pocetka danasnjeg sudjenja.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register