Jovovic: Zakasnjele spekulacije Vesne Perovic

Objavljeno: 07.09.2004, 15:05h

Advokat Novica Jovovic, koji je zbog pokusaja reketa od milion eura za kupovinu zemljista u Grblju, podnio krivicne prijave protiv bivseg lidera LSCG Slavka Perovica, predsjednice te stranke Vesne Perovic i jednog od portparola partije Sase Markovica, kazao je danas da je, iz “materijala” koji se poslednjih dana pominje i objavljuje u crnogorskoj stampi, “i laiku jasno da je bio podvrgnut planiranoj i organizovanoj iznudi”. “Prijavljena Perovic Vesna, predsjednica LSCG, umjesto da osporava navode iz krivicne prijave, bavi se spekulacijama. Danas, za dnevni list ‘Vijesti’, kao iskusna dama, govori da joj je partijski drug namjestio, a svoj osjecaj i dozivljaja sastanka sa mnom, saopstava nakon 20 dana. Zaista cudno. Umjesto pravne elaboracije sta su dokazi u krivicnom postupku, molio bih predsjednicu LSCG Vesnu Perovic da direktno odgovori da li je 18. avgusta ove godine u vecernjim satima uslovljavala zavrsetak posla sa davanjem iznosa od milion eura. Isto tako, molio bih je da jasno odgovori svom partijskom clanstvu da li bi danas bila vanredna Konferencija LSCG, u slucaju da sam podlegao ucjeni i platio milion eura”, rekao je Jovovic za Radio Slobodna Evropa.

Advokat Novica Jovovic, koji je zbog pokusaja reketa od milion eura za kupovinu zemljista u Grblju, podnio krivicne prijave protiv bivseg lidera LSCG Slavka Perovica, predsjednice te stranke Vesne Perovic i jednog od portparola partije Sase Markovica, kazao je danas da je, iz “materijala” koji se poslednjih dana pominje i objavljuje u crnogorskoj stampi, “i laiku jasno da je bio podvrgnut planiranoj i organizovanoj iznudi”.

“Prijavljena Perovic Vesna, predsjednica LSCG, umjesto da osporava navode iz krivicne prijave, bavi se spekulacijama. Danas, za dnevni list ‘Vijesti’, kao iskusna dama, govori da joj je partijski drug namjestio, a svoj osjecaj i dozivljaja sastanka sa mnom, saopstava nakon 20 dana. Zaista cudno. Umjesto pravne elaboracije sta su dokazi u krivicnom postupku, molio bih predsjednicu LSCG Vesnu Perovic da direktno odgovori da li je 18. avgusta ove godine u vecernjim satima uslovljavala zavrsetak posla sa davanjem iznosa od milion eura. Isto tako, molio bih je da jasno odgovori svom partijskom clanstvu da li bi danas bila vanredna Konferencija LSCG, u slucaju da sam podlegao ucjeni i platio milion eura”, rekao je Jovovic za Radio Slobodna Evropa.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register