Sjutra samo o (ne)povjerenju Zivkovicu

Objavljeno: 06.09.2004, 10:32h

Izvrsni direktor Konferencije Liberalnog saveza Ivan Perisic saopstio je da ce vanredna konferencija sjutra na Cetinju biti iskljucivo posvecena raspravi i glasanju o povjerenju politickom lideru stranke Miodragu Zivkovicu i da na njoj ne moze biti imenovan eventualni novi sef liberala ili vrsilac duznosti. “Politicki lider birace se, eventualno, na novoj konferenciji, koju zakazuje predsjednik konferencije, na predlog poslanickih klubova i Malog kabineta”, rekao je Perisic. Vanredna konferencija LSCG zakazana je zbog teskih medjusobnih optuzbi o navodnim zloupotrebama izmedju najvisih rukovodilaca stranke oko prodaje velike parcele zemljista u opstini Kotor, ciji je predsjednik liberal Nikola Samardzic.

Izvrsni direktor Konferencije Liberalnog saveza Ivan Perisic saopstio je da ce vanredna konferencija sjutra na Cetinju biti iskljucivo posvecena raspravi i glasanju o povjerenju politickom lideru stranke Miodragu Zivkovicu i da na njoj ne moze biti imenovan eventualni novi sef liberala ili vrsilac duznosti. “Politicki lider birace se, eventualno, na novoj konferenciji, koju zakazuje predsjednik konferencije, na predlog poslanickih klubova i Malog kabineta”, rekao je Perisic.

Vanredna konferencija LSCG zakazana je zbog teskih medjusobnih optuzbi o navodnim zloupotrebama izmedju najvisih rukovodilaca stranke oko prodaje velike parcele zemljista u opstini Kotor, ciji je predsjednik liberal Nikola Samardzic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register