Milosevic odbio da razgovara sa nametnutim braniocem

Objavljeno: 06.09.2004, 21:27h

Bivsi predsjednik Srbije i SRJ Slobodan Milosevic, kome Haski tribunal sudi za ratne zlocine, odbio je da razgovara sa britanskim advokatom Stivenom Kejom koga mu je sudsko vijece nametnulo za branioca, saznala je agencija Beta u Hagu. Kej bi, prema proslonedjeljnoj odluci sudija, sjutra trebao da vodi glavno ispitivanje prvog sjvedoka Miloseviceve odbrane. Prema nezvanicnim informacijama, to bi mogla biti Smilja Avramov, penzionisana profesorka medjunarodnog prava iz Beograda, koja je vec doputovala u Hag. Sudsko vijece je ostavilo Milosevicu mogucnost da zatrazi da i on ispituje svjedoke, ali poslije branioca.

Bivsi predsjednik Srbije i SRJ Slobodan Milosevic, kome Haski tribunal sudi za ratne zlocine, odbio je da razgovara sa britanskim advokatom Stivenom Kejom koga mu je sudsko vijece nametnulo za branioca, saznala je agencija Beta u Hagu.

Kej bi, prema proslonedjeljnoj odluci sudija, sjutra trebao da vodi glavno ispitivanje prvog sjvedoka Miloseviceve odbrane. Prema nezvanicnim informacijama, to bi mogla biti Smilja Avramov, penzionisana profesorka medjunarodnog prava iz Beograda, koja je vec doputovala u Hag. Sudsko vijece je ostavilo Milosevicu mogucnost da zatrazi da i on ispituje svjedoke, ali poslije branioca.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register