Jovovic predao jos dvije tuzbe

Objavljeno: 06.09.2004, 15:29h

Advokat kompaniji “Helkom investment” Novica Jovovic potvrdio je da je drzavnom tuziocu u Podgorici danas podnio krivicnu prijavu protiv bivseg lidera Liberalnog saveza Slavka Perovica. U krivicnoj prijavi se navodi da je Perovic sa predsjednicom stranke Vesnom Perovic i clanom malog kabineta Sasom Markovicem, na organizovan nacin, pokusao od njega da iznudi milion eura. Jovovic je 3. septembra podnio krivicne prijave protiv Vesne Perovic i Markovica. Jovovic je danas Osnovnom sudu predao i privatnu tuzbu protiv Vesne Perovic zbog izjave date podgorickim “Vijestima” da je “Jovovic poznati advokat, narocito poznat u krugovima mafije u Crnoj Gori”, a da je tenderska prodaju zemljista u Grblju “masonski posao tri advokata ruske mafije”.

Advokat kompaniji “Helkom investment” Novica Jovovic potvrdio je da je drzavnom tuziocu u Podgorici danas podnio krivicnu prijavu protiv bivseg lidera Liberalnog saveza Slavka Perovica. U krivicnoj prijavi se navodi da je Perovic sa predsjednicom stranke Vesnom Perovic i clanom malog kabineta Sasom Markovicem, na organizovan nacin, pokusao od njega da iznudi milion eura. Jovovic je 3. septembra podnio krivicne prijave protiv Vesne Perovic i Markovica.

Jovovic je danas Osnovnom sudu predao i privatnu tuzbu protiv Vesne Perovic zbog izjave date podgorickim “Vijestima” da je “Jovovic poznati advokat, narocito poznat u krugovima mafije u Crnoj Gori”, a da je tenderska prodaju zemljista u Grblju “masonski posao tri advokata ruske mafije”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register